Eladó ház Úri 279 nm
Eladó ház Úri 279 nm
Eladó ház Úri 279 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8065273
Referenciaszám: 168243-4619170
Frissítve: ma

Úri eladó családi ház 5 szobás: 112 millió Ft

112 millió Ft
401 434 Ft/m²
279 m²
Alapterület
639 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 325 053 Ft
Második évtől
443 601 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168243 hivatkozási számú úri családi ház. Úriban eladó egy nívós kivitelezésű 3 szintes családiház. Az ingatlan 279nm, ebből 2 szint lakóterület, az alsó (utca szint) 2 autó beállású garázs és egy hatalmas tároló/műhely. A telek mérete 639nm, melyben egy kis faház és egy méretes szaletli mely akár 15 embernek is kényelmes kertiparty helyszín. Az alsó lakószinten található egy hálószoba, nappali, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, külön WC és egy mosókonyha. Hatalmas terek mindenhol, ha valaki tágas terekben érzi jól magát, ez lesz az ő otthona! Az emeleten további 3 hálószoba található, nagy közlekedő/nappalival, fürdőszoba és külön WC. Itt akár egy külön lakótér is kialakítható, egy konyha beépítéssel. Az utca szinten 2 autónak kényelmes garázs, egy szerelő/tároló helyiség, valamint egy külön kamra és egy jakuzzi szoba található. Minden szobában akác padló, az emeletre és a garázsba vezető lépcső szintén akácfából készült, minőségi kivitelezéssel. A házban 3 fűtési rendszer található. Gázcirkó radiátorokkal, 4db klíma, és a nappaliban egy kandalló. A kandalló önmagában is befűti az egész házat. Nagy méretű terasz a bejáratnál, ahol szintén kényelmesen le lehet ülni kávézgatni és hallgatni a csendet amely a környékre jellemző. Az utca aszfaltozott, de csak az ott lakók használják többnyire, mert egy eldugott kis helyen található. Nagy átmenő forgalomra itt nem kell számítani. Minden megvan a kényelmes és kellemes luxus érzést nyújtó pihenéshez amikor egy fárasztó nap után haza mehetünk. Ha a leírás és a képek alapján megtetszett ingatlanunk, keressen bizalommal. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó úri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #168243Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ifj. Szabó László Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ifj. Szabó László Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY