Eladó ház Üllő, Ócsai út 86 nm
Eladó ház Üllő, Ócsai út 86 nm
Eladó ház Üllő, Ócsai út 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7791314
Referenciaszám: HZ073441
Frissítve: 3 napja

Üllő eladó családi ház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
870 930 Ft/m²
86 m²
Alapterület
297 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllőn kínálunk megvételre egy új építésű, 86 nm-es, kulcsrakész ikerházi lakást,( A két lakás találkozása: egyik lakásban a nappali  a másik lakásban az a konyha fala. Ez  a fal a következőképpen készült: -Dupla hanggátló téglafal plusz ,10 cm vastag szigetelés így kb 50 cm vastag.)  amely csendes, erdő melletti területen épült fel az Ócsai úton.A lakáshoz saját, elkerített telekrész tartozik, amely 297 nm.Az ingatlan helységjegyzéke a következő :-   Szoba    9.79 m2                        - Nappali+amerikai konyha    30.5 m2              - Szoba    12.2 m2                -  Szoba    9.46 m2                - Fürdő    6.75 m2                -  WC    5.32 m2                -  Nyitott terasz    15.2 m2                  -    Kamra    1 m2                  -  Közlekedő    7.5 m2                  A lakások fehér műanyag nyílászárói redőny előkészítéssel, riasztó- és klíma-előkészítéssel készültek, a kaputelefon ( nem kamerás kivitelű), a bejárati kapu távirányítós, egy darab távirányítóval.A ház falai Porotherm téglából épültek, 15 cm-es homlokzati polisztirol hőszigeteléssel vannak ellátva, a padlástéri födém felett 28 cm kőzetgyapot szigetelés található.A tetőszerkezet I. osztályú lucfenyőből mely időt álló minőség és a tető héjazata antracit színű Bramac cseréppel készült mely igencsak minőségi cserép.A hidegburkolatok :- kerámia anyagúak,- a teraszon csúszásmentes kerámia burkolatA meleg burkolat : - ragasztott laminált parketta.A fűtés és meleg vízellátás elektromos kazánnal és 1 db hűtő-fűtő klímával megoldott (mindkettő H-tarifával).Az energiaellátást napelemes rendszer biztosítja.- Az ingatlanhoz ezen kívül tartozik egy saját külszíni gépkocsibeálló ami két autó parkolására is elég.-------------------------------------------------------------------------------------------Szolgáltatások a közelben:Bölcsőde – 500méterÓvoda – 500 méterA környék ellátottsága igen jó, a városközpont 15 perc sétával elérhető, a vasút  20 perc.Vasút: Üllő-Budapest-Nyugati pályaudvar, kb. 30 perc.Távolsági busz: Üllő-Budapest-Kőbánya-Kispest, kb. 30 perc.Budapest autóval 10 km, a város központ–28 km,Közlekedés – M0 autóút felhajtó 10 kmA ház teljesen elkészült, a vételár kiegyenlítése után beköltözhető, előre várhatóan használatbavételi engedély 2024 októberben lesz meg.A napelemek felszerelése még hátra van, de ez is megtörténik a 2024 augusztus végén.Víz és csatorna bekötés augusztus végén lesz meg. A ház megvásárlásához minimum 30 millio forint önerőre van szükség. Bővebb információért kérem hívjanak.Pénzügyi támogatások babaváró és CSOK teljes körű ügyintézést vállalunk. Pontos információért keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Erkély:
15,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kováts Ákos Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kováts Ákos Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY