Eladó ház Újkígyós 105 nm
Eladó ház Újkígyós 105 nm
Eladó ház Újkígyós 105 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7979343
Referenciaszám: 19989
Frissítve: 5 napja

Újkígyós eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
238 095 Ft/m²
105 m²
Alapterület
2429 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabától 20 km-re elhelyezkedő Újkígyóson kínálok, eladásra egy tágas, 105 m2-es családi házat, 2429 m2-es telken. 2020 óta folyamatosan végeztek rajta felújítási munkálatokat: - új villany víz és szennyvíz vezetékek lettek beépítve - új műanyag nyílászárók - 10 cm-es külső hőszigetelés - padlófűtés, kombi gázkazánnal - új burkolatok - új modern fürdőszoba, melyben fürdőkád és tusoló is helyet kapott - egyedi falburkolatok - modern minőségi konyha - klíma A felújítási munkálatok 90%- ban elkészültek, a külső nemesvakolat már az új tulajdonosra vár. A családi ház paraméterei: - 3 db külön bejáratú szoba - amerikai konyhás nappali - fürdőszoba - wc - közlekedő - gardrób Ajánlom családosok figyelmébe, mivel csendes nyugodt környéken helyezkedik el. Kialakításának köszönhetően, a tágas amerikai - konyhás nappali kényelmes színtere lehet családi összejöveteleknek, és a külön bejáratú szobák biztosítják a család tagjainak az elvonulás lehetőségét. A hatalmas udvar akár kertészkedési lehetőséget is biztosítani tudja. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY