Eladó ház Tótszentmárton 234 nm
Eladó ház Tótszentmárton 234 nm
Eladó ház Tótszentmárton 234 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7328028
Referenciaszám: U0042910
Feltöltve: 19 napja

Tótszentmárton eladó családi ház 2 szobás: 190 millió Ft

190 millió Ft
811 966 Ft/m²
234 m²
Alapterület
2985 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 551 428 Ft
Második évtől
752 538 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Tótszentmártonban egy a hagyományos építkezés elemeit és a modern elemeket ötvöző 234nm nettó alapterületű családi házat. Az építés éve 2016, de az ingatlan teljesen új, nem lakta senki . A hozzátartozó telek 2985nm , a házhoz tartozó kamra, szerszámos a kerttel közvetlen kapcsolatos, így kényelmesen kialakítható kisebb konyhakert is. Közművek a házban, a fűtést gázcirkó biztosítja, az ingatlan 2 szobás, melyeknek burkolata tömör tölgy. A ház téglaépítésű, az ízlésesen megmunkált fafödém viszont teljesen egyedivé varázsolja A duplagarázs a családi házzal egybe épült, elektromos ajtó biztosítja a kényelmes használatot. Egy külön bejárattal ellátott 13nm-es helyiség üzlethelyiségként bejegyzett, 12nm-es raktárhelyiséggel, amely a vevő igényei szerint sokféle tevékenység végzésére ad lehetőséget. A környék csendes, buszmegálló a közelben, nagyon jó infrastruktúrájú település. A közelben található két nagyobb város, Nagykanizsa és Letenye is. Autópálya a közelben, az egyéb utak a település főútvonalán aszfaltozottak. Amennyiben ez az igazi "gyöngyszem" felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Irodánk teljes körű ügyintézéssel, szakmai háttérrel, ügyvéddel, banki tanácsadóval, energetikai tanúsítvány készítésével áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki-Bedő Veronika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Európa tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY