Eladó ház Törökszentmiklós 196 nm
Eladó ház Törökszentmiklós 196 nm
Eladó ház Törökszentmiklós 196 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7882193
Referenciaszám: 165352
Frissítve: 18 napja

Törökszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
28 257 Ft/m²
196 m²
Alapterület
1044 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165352 hivatkozási számú törökszentmiklósi családi ház. A törökszentmiklósi családi ház jellemzői: - elhelyezkedés szerint a település egyik csendes utcájában, belváros közeli helyen, a fürdő szomszédságában található a ház, könnyen megközelíthető több irányból is - TELEK 1044 m2 - építés típusa tégla, magas alappal tető héjazat síkpala - korának megfelelő állapotú, de folyamatosan karbantartott  - lakótér mérete 98 m2 (+alagsori tároló helyiségek, udvar végén melléképület) - 3 külön bejáratú szoba, ahol parketta a burkolat- a két nagyobb szoba átjárható egy dupla ajtón keresztül - fűtése az ingatlannak vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal, a hőleadók radiátorok helyiségenként külön-külön - nyílászárók síküveggel ellátott, gerébtokos fa ablakok, redőnnyel felszerelve - wc és  fürdő külön helyiségben  - a bejárat előtt van egy fedett belépő- a házba két bejáraton keresztül lehet bemenni - a ház alatt teljes alapterületen van több egymásból nyíló és külön nyíló tároló helyiség, ahova a víz és a villany is be van vezetve - a családi ház rendezett környéken helyezkedik el - településközpont gyalogosan is gyorsan elérhető - az udvar hátsó részében gyümölcsfák, veteményes, aminek a locsolását a fúrt kút biztosítja és egy kis melléképület is található a kertben Jó alaprajzi elrendezés, tágas helyiségek, rendezett környék. A telek nagysága és az alaprajz alapján további bővítés lehetséges. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó törökszentmiklósi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165352 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY