Eladó ház Törökbálint 180 nm
Eladó ház Törökbálint 180 nm
Eladó ház Törökbálint 180 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7388095
Referenciaszám: HZ090544
Feltöltve: 16 napja

Törökbálint eladó családi ház 3 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
749 444 Ft/m²
180 m²
Alapterület
719 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Törökbálint Tükörhegyen 2 generációs családi ház eladóKözel Budapesthez, az agglomeráció egyik közkedvelt részén Törökbálint Tükörhegyen egy 2 generációnak alkalmas, 2 szintes családi ház keresi új tulajdonosát. A 90 nm/szint terület miatt az ingatlan tágas, jó térelosztással a lakók kényelmét szolgálja oly módon, hogy a 2 generáció együtt, de mégis szeparáltan, külön bejáratos kialakítással tud együtt élni.Alsó lakás helyiségei: 2 szoba, konyha, étkező, kamra, előszoba, fürdő, WC és fedett terasz.Felső lakás elosztása: 2 szoba, 2 félszoba, konyha, étkező, gardrób, előszoba, fürdő, WC és erkélyA ház pincéjében egy 1 állásos garázs és műhely helyiség is megtalálható.Az ingatlan hátsó részéhez épült egy kétállásos garázs is, ami mögött kialakításra került egy barkácsoláshoz alkalmas helyiség.Az ingatlan a generációk összeköltözésére kiválóan alkalmas. Azonnal beköltözhető, mert kívül, belül folyamatosan karbantartott a ház.Az ingatlan csendes, nyugodt környéken fekszik, Budapest irányába buszmegállók 5-10 perc sétatávolságban találhatók, autóval a város 15 perc alatt megközelíthető, Kelenföld és a 4-es metró autóbusszal kevesebb, mint 15 perc alatt elérhető.Jöjjenek és nézzék meg személyesen is ezt az ingatlant.Érdemes már a megtekintéshez is hozni a gyerkőcöket és a nagyszülőket, mert így a család együtt tudja megnézni a jövőbeli otthonát.Hívjanak, és bármikor örömmel megmutatom a családi házat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Erkély:
5,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY