Eladó ház Tordas, Dózsa György utca 220 nm
Eladó ház Tordas, Dózsa György utca 220 nm
Eladó ház Tordas, Dózsa György utca 220 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7860237
Referenciaszám: HZ049676
Frissítve: 19 napja

Tordas eladó családi ház 5 szobás: 102,99 millió Ft

102,99 millió Ft
468 136 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1211 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 298 903 Ft
Második évtől
407 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tordas központjához közel jó elrendezésű 2 szintes családi ház eladóIde CSAK KÖLTÖZNI KELL! A 220 m²-es családi ház 2007-ben a tulajdonosok által épített jó minőségű építőanyagokból, gondosan tervezett elrendezéssel került kivitelezésre. A füvesített kert rész tökéletesen alkalmas a szabadidős tevékenységeknek, de az állatszerető családoknak is nagyszerű választás.Tágas terei és jól kialakított elrendezése gyerekes családoknak a legideálisabb. Alsó szint :- Előtér- amerikai konyhás nappali- fürdőszoba- mellékhelyiség- mosókonyha- 3 nagy méretű szoba- fedett terasz Emelet:-  fürdőszoba-  egy légteres szoba A lakásban a szobák parkettával burkoltak, míg a többi helyiség kerámia burkolatot kaptak.A földszinti és az emeleti részt összekötő fa lépcső szép kivitelben eredeti tölgyfából készült.A modern műanyag nyílászárók mindegyike szúnyoghálóval kombinált alumínium redőnyökkel lettel ellátva.A lakás fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik, helyiségenként felszerelt radiátor hőleadókkal és padlófűtéssel.Mindezek mellett 2 db hűtő - fűtő klíma is rendelkezésre áll a leendő tulajdonosoknak, illetve a nappali részen egy épített kandalló teszi a téli időszakot igazán hangulatossá. Vételár részét képezi az ingatlan beépített prémium minőségű cseresznyefa konyhabútora, és az egyéb beépített bútorai is.  A jelenlegi tulajdonosok egyéb bútordarabok esetében is nyitottak a megegyezésre. Egyéb extra:-       több autó beállására alkalmas térkövezett beálló-       garázs-       fedett 2 autóbeálló-       házhoz épített 40 nm-es külön bejáratú lakórész-       pince és egyéb kültéri tároló helyiségek-       ipari áram A telek nagy része füvesített, de termő gyümölcsfák is megtalálhatóak a telek hátsó kerti részén (őszibarack, alma, szilva, cseresznye). A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, boltok is találhatóak, de a távolsági busz is néhány perc sétával elérhető.Az ingatlant érdemes személyesen is megnézni. Keressen az időponttal kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Erkély:
12,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY