Eladó ház Tolna 89 nm
Eladó ház Tolna 89 nm
Eladó ház Tolna 89 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7943090
Referenciaszám: HZ025081
Frissítve: 4 napja

Tolna eladó családi ház 2 szobás: 36,75 millió Ft

36,75 millió Ft
412 921 Ft/m²
89 m²
Alapterület
662 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 106 658 Ft
Második évtől
145 557 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tolna szívében,  a Holt- Duna partjához meglehetősen közel lévő családi ház. Csupán pár percre található a pályaudvar, boltok, üzletek, a nemrégiben felújított hatalmas játszótér, iskola, óvoda, templom.  A horgászat szerelmeseinek néhány lépésre a vízpart. Ha egy igazán lehetőségekkel teli ingatlant keresel, ahol megélheted a kreativitásod, ez AZ az ingatlan lesz!Az udvarban egy igéző gyümölcsös manna található, alma, körte, barack, málna, szeder, mogyoró bokor.  Ami csak szem-szájnak ingere!Szintén az udvarban található egy tégla építésű fedett, zárható garázs és állattarásra alkalmas gazdasági épület, fatároló, füstölő, amely alkalmas egy igazi vidéki élethez. Mindehhez természetesen elengedhetetlen egy kerekes kerti kút, ami a vízellátást is biztosítja, csak egy szivattyú kell a működtetéséhez. A főépület falazata tégla, 2 éve kondenzációs gázkazán került bekötésre, illetve idén (2022) a radiátorok cseréje is megtörtént. Igény esetén a tetőtérben egyéb helységek kialakítására is van lehetőség. A szobákban hajópadló, illetve parketta található. Ezeket dupla beltéri ajtó választja el, ami igazán klasszikus stílust kölcsönöz a háznak. Az ablakok polgári stílusúak, valóságos századfordulós hangulatot kelt, ami nagy becsben tarja a régi értékeket.Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1952
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Pach Erzsébet Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY