Eladó ház Tolmács 85 nm
Eladó ház Tolmács 85 nm
Eladó ház Tolmács 85 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8093979
Referenciaszám: 13178_bhv
Frissítve: 9 napja

Tolmács eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
469 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1060 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy felújított, 85 m2-es családi ház Tolmács községben. A házban közlekedő, fürdőszoba, három világos, tágas szoba, valamint étkezős konyha található. Az étkezőből egy gondosan kialakított teraszra jutunk. A ház kialakítása igényes, járólap burkolatokkal rendelkezik. A házat cserépkályha fűti. A víz- és elektromos vezetékek teljes felújításon estek át, a melegvizet villanybojler biztosítja. A faluban csatornahálózat még nincs kiépítve, de természetesen az emésztő rendelkezésre áll. A felújítás során a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a tetőszerkezet is át lett építve, szalagcserép-borítással. Az udvarban ásott kút biztosítja a locsolást. A telek méretéből adódóan gond nélkül lehet állatot tartani, növényeket termeszteni. A telek körbekerített, és pince, valamint melléképület is rendelkezésünkre áll. Az ingatlan nyugodt, csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában található, ráadásul erdő mellett fekszik! Ajánlom családoknak és mindenkinek, aki szereti a természet közelségét, a friss levegőt, a nyugodt pihenést. Kb. 500 méter távolságra van a posta, bolt, általános iskola, óvoda is. A Tolmácstól 5 km-re fekvő Rétság könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, s a város ipari parkja folyamatosan kínál munkalehetőségeket. Tolmács a 2-es számú főútról közelíthető meg, Budapesttől 50, Váctól 20 km távolságra helyezkedik el. A falu és környéke ideális a túrázáshoz is, közel van a Börzsöny, a közeli tavaknál (nőtincsi, jenei, tolmácsi tavak) kiválóan lehet horgászni, fürdeni, és még wellnesshotel is van a közelben. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívásàt. A lakás per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Hiteltanácsadóink ingyenesen segítenek önnek kiválasztani a legkedvezőbb hitelkonstrukciót. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti önt az ingatlanvásárlásban: -Ingyenes hitelügyintézés -Földhivatali ügyintézés -Jogi háttér biztosítása -Energetikai tanúsítvány elkészítése -Értékbecslés -Ingyenes tanácsadás Köszönöm, hogy minket választott!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Kinga Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Kinga Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY