Eladó ház Tököl 120 nm
Eladó ház Tököl 120 nm
Eladó ház Tököl 120 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8065710
Referenciaszám: M266312
Feltöltve: 27 napja

Tököl eladó családi ház 3 szobás: 95,9 millió Ft

95,9 millió Ft
799 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
523 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 326 Ft
Második évtől
379 834 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!!!*** NAPELEMES, EGYSZINTES, ÖNÁLLÓ, TEHERMENTES CSALÁDI HÁZ TÖKÖLÖN! Eladó egy gyönyörű, saját részre tervezett, 2017-ben kivitelezett 120 m2-es szigetelt téglaépítésű családi ház, mely egy 523 m2-es telken fekszik. Az ingatlan eredetileg 3 szobából és nappaliból állt, azonban az utcafronti szobából egy külön bejáratú konyha étkezővel lett kialakítva. Amennyiben szükség lenne a plusz szobára, könnyedén visszaállítható. A különleges kialakítású és rendkívül napfényes nappaliból érhető el a kertre néző félig fedett terasz. Az ház körbejárható, fafödémes, OSB lappal borított padlástérrel. A fűtést kombi cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, míg a fürdő és WC padlófűtéssel rendelkezik, a 2 db inverteres klíma hűtés-fűtést biztosít. Az elektromos kapuval ellátott garázs közvetlen bejáratú a házba. A telken belül egy fedett, egy nyílt kocsibeálló került kialakításra, valamint a ház előtt is több autó tud parkolni, mind térkövezett burkolattal lett ellátva. A biztonságról távfelügyelettel ellátott riasztó gondoskodik, a kert öntözése fúrt kútról megoldott. Szaldós elszámolású 5 kw-os napelem rendszerrel felszerelt, mely az inverter miatt tovább bővíthető, ezzel a teljes rezsiköltség is minimális. Pár perc sétával elérhető a HÉV, mellyel könnyedén közlekedhető az agglomeráció és a belváros. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Annamária OTP Ingatlanpont Budapest Az iroda összes hirdetése
+36 30 246 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Annamária OTP Ingatlanpont Budapest Az iroda összes hirdetése
+36 30 246 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY