Eladó ház Tököl 70 nm
Eladó ház Tököl 70 nm
Eladó ház Tököl 70 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8042337
Referenciaszám: M271875
Frissítve: 5 napja

Tököl eladó családi ház 1+3 fél szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
670 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
939 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 136 116 Ft
Második évtől
185 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pestmegyében Tökölön Eladó családi ház. A lakótér nagysága 70 négyzetméter, a teljes telek területe pedig 934 négyzetméter, mely fákkal és dísznövényekkel van beültetve. A házat 2018-ban teljes körű felújításon est át, új gáz-, villany- és vízvezetékekkel, valamint 2020-ban új nyílászárókkal lett ellátva. A fűtést konvektorok biztosítják. A bejutás a házba egy fedett teraszon keresztül történik. Az épületben egy előszoba, konyha, egy hálószoba és három félszoba található. Emellett külön zuhanyzós fürdőszoba, wc, valamint egy külön wc mosdóval és bojlerrel is rendelkezik. Az ingatlanon található garázs, műhely, pince, valamint két melléképület is. Az udvarban egy kút is megtalálható, mely ideális a medence feltöltésére és a kert locsolására. A HÉV állomás sétatávolságra van, míg a buszmegálló csupán 2 percre található. Az óvoda, általános iskola és bevásárlási lehetőségek is csak pár percnyire vannak. A Duna, gát, erdők és horgásztavak is közel vannak, melyek remek lehetőséget kínálnak kirándulásokhoz és kutyasétáltatáshoz is. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pulugor Arnold Csaba Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 204 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pulugor Arnold Csaba Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 204 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY