Eladó ház Tóalmás 70 nm
Eladó ház Tóalmás 70 nm
Eladó ház Tóalmás 70 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7753631
Referenciaszám: 108_kejo
Frissítve: 16 napja

Tóalmás eladó családi ház 2 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
235 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1047 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 887 Ft
Második évtől
65 352 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jó ár, nagy szabadság! Kevés pénzzel vehet magának nagy szabadságot Tóalmás, központhoz közeli utcájában ennek az igazán autentikus, tornácos házának megvételével. A kétszobás, bizonyos mértékű felújítást igénylő ingatlan kellemes otthona lehet fiatalnak és az idősebb korosztály párjai számára. A kedvező irányár annak is köszönhető, hogy a közművek az alábbiak szerint találhatók: a házban belül található a villany, a telken belül van a víz, csatorna. A gáz a nyári konyha épületéből átvezethető a lakóházi részbe. A fűtés jelenleg egy cserépkályhával van megoldva (két helyiség közé a falba építve). A telek igazán „jó formájúnak” mondható, parkosított. A locsolást segíti elő a kerekes ásott kút. Az ingatlan azonnal költözhető és tehermentes. Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
komfort nélküli
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskeméti József KEJÓ Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 379 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskeméti József KEJÓ Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 379 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY