Eladó ház Tóalmás 150 nm
Eladó ház Tóalmás 150 nm
Eladó ház Tóalmás 150 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7753095
Referenciaszám: 305_kejo
Frissítve: 17 napja

Tóalmás eladó családi ház 3+1 fél szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
313 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
360 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Attila vára, legyen az Ön álma! Tóalmáson eladó ez a téglaépítésű, kétszintes. négyszobás családi ház. Az alsó szinten 2 és a felső szinten 2 hálószobát találunk. Az alsó szinten a szobákon kívül van egy tágas étkezős konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba. A fűtésről a gázkonvektorok, továbbá a fatüzeléses kandalló gondoskodnak, a melegvizet egy 120 literes gázkonvektor adja. A szobák burkolata laminált parketta, egyéb helyiségek járólapozva vannak. A parkosított kertben a gazdasági épületek mellett találjuk az önálló garázst is. Az ingatlan összközműves. Az ingatlan fekvéséből adódóan pár perces sétával elérhető minden fontos, szolgáltatás. Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi gondokkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy-kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
étkező
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskeméti József KEJÓ Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 379 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskeméti József KEJÓ Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 379 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY