Eladó ház Tiszavasvári 140 nm
Eladó ház Tiszavasvári 140 nm
Eladó ház Tiszavasvári 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7833967
Referenciaszám: HZ047676
Frissítve: 18 napja

Tiszavasvári eladó családi ház 5 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
63 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
613 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 830 Ft
Második évtől
35 250 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Tiszavasváriban egy teljesen felújítandó tetőteres családi házat.A ház méreténél fogva vállalkozásra, vagy két generációnak is kialakítható.Kb. 140 m2-en 4 szoba, nappali, konyha, 2 fürdő, wc, kamra, tároló, közlekedő, lépcsőtér, előtér, fedett terasz lett kialakítva.Az 1990-ben szilikátból épült cseréppel fedett ház szerkezetileg nagyon jó állapotban van. Tetőcserepei épek.  A lakóépület alatt 3/4 alatt pince, melyben eredetileg a kazánház is helyett kapott.Az ingatlan a képek szerinti állapotban várja új tulajdonosát.A ház felújítása során akár a válaszfalak is áthelyezhetők, így teljesen saját igényére formálhatja az épületet.A 613 m2 telek körbekerített, található még rajta egy cseréppel fedett beálló.Eladó    ház    Nyíregyháza Hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal.Ügyfeleink részére minden banki szolgáltatásunk intézése ingyenes.A Keleti-főcsatorna bal partján fekszik, a vármegye székhelyétől, Nyíregyházától 28 kilométerre. Közelében található a tájvédelmi területtényilvánított Fehér-szik.Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 36-os főút, ezen érhető el Nyíregyháza.Vonattal elérhető a Debrecen–Tiszalök-vasútvonalon, melynek két megállási pontja van itt; Tiszavasvári vasútállomás a belterület déli részén helyezkedik el, közvetlenül a 3502-es út mellett, Egyházerdő megállóhely pedig a lakott terület északi szélén, ott, ahol a 3502-es út keresztezi a vasutat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1990
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Naményi Károlyné Duna House - Kisvárda_nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 784 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Naményi Károlyné Duna House - Kisvárda_nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 784 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY