Eladó ház Tiszavárkony 70 nm
Eladó ház Tiszavárkony 70 nm
Eladó ház Tiszavárkony 70 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8066459
Referenciaszám: 168197
Frissítve: 21 napja

Tiszavárkony eladó családi ház 2 szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
8 815 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1645 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168197 hivatkozási számú tiszavárkonyi családi ház. Ajánlom mindazoknak ezt a tiszavárkonyi családi házat, akiknek fontos a Tisza és a megyeszékhely közelsége: - elhelyezkedése alapján könnyen megközelíthető - telek 1645 m2 - építés típusa vályog/tégla - alap típusa tégla - tetőfedés anyaga cserép/trapézlemez - lakótér mérete 51m2 - külön nyíló 2 szoba+étkező+konyha+kamra - fűtése vegyestüzelésű kazánnal és klímával van megoldva - nyílászárók hőszigetelt, műanyag ablakok, amiket egy éve építettek be - wc fürdőben van kialakítva - a tágas fürdőben zuhany van - padozat a kamra és a szobák kivételével  mázas kerámia burkolat - nagy telek, amely miatt a beépíthetőség miatt további bővítési lehetőség van - melléképület a családi háztól külön épült, ahol szintén cserélve lett a tető héjazata trapézlemezre - a konyhából nyílt korábban egy hozzáépített előszoba, ami elbontásra került, de a vasalt beton alap és a járólap miatt ezen a részen egy nagy fedett teraszt lehet kialakítani - fúrt kút nincs, csak kerti csap - kertben gyümölcsfák, fű, virágok, és egy nagy betonozott, fedett terasz az épület mellett  - költözés megegyezés szerint Optimális elosztás, egyedi megoldások, a Tisza közelsége miatt hétvégi háznak is remek választás, a horgászoknak egy kis paradicsom. A közelben több helyen lehet a komp segítségével a Tisza másik oldalára is átmenni. Fél órán belül Tiszakécskén, Kerekdombon vagy Lakitelken is lehet a strandokat meglátogatni, Cserkeszőlő 30 perc, de Kecskemétre is fél óra alatt át lehet menni. A 4-es főút további bővítése miatt a Budapestre történő közlekedés, vagy akár Szeged, Békéscsaba irányába is meggyorsult.. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tiszavárkonyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168197 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY