Eladó ház Tiszaszőlős, Fő út 132 nm
Eladó ház Tiszaszőlős, Fő út 132 nm
Eladó ház Tiszaszőlős, Fő út 132 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7848380
Referenciaszám: HZ064937
Frissítve: 17 napja

Tiszaszőlős eladó családi ház 4 szobás: 15,99 millió Ft

15,99 millió Ft
121 136 Ft/m²
132 m²
Alapterület
3882 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 407 Ft
Második évtől
63 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ TISZASZŐLŐS KÖZPONTJÁBAN!Eladó Tiszaszőlősön egy 132 nm-es vályogból és téglából épült családi ház. Az ingatlan összközműves és egy 3882 nm-es telken fekszik.Az ingatlan jelenleg lakhatatlan és felújításra szorul, azonban a munkálatok már elkezdődtek. A korábbi munkálatok során az épületben cserélve lett a teljes villanyhálózat, vezetékekkel, a vízhálózat és a csatorna is. Az épület fűtése gázkazánnal padlófűtéssel került megtervezésre és engedélyeztetésre.Az épület építési engedéllyel és tervekkel rendelkezik a végső állapotra, melyek az ingatlannal együtt átadásra kerülnek. Végső kialakításban 3 szoba 1 fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali plusz egy közlekedő kapna helyet, mely együttesen 196 nm-t tenne ki.A településen JELENLEGI FORMÁJÁBAN 2023. DECEMBER 31-IG igénybe vehető a CSOK és a falusi CSOK!A település elhelyezkedését tekintve, Tiszafüredtől 8 km-re , Tiszaderzs 8 km-re , Abádszalók 15 km-re fekszik, és folyamatos fejlődésen esik át a térség Turisztikai fejlesztései következtében.Amennyiben vállalkozó szellemű vagy felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal, hogy megtekinthessük és ez legyen következő otthona, nyaralója vagy apartmanja!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY