Eladó ház Tiszanagyfalu 96 nm
Eladó ház Tiszanagyfalu 96 nm
Eladó ház Tiszanagyfalu 96 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7974983
Feltöltve: 2 hónapja

Tiszanagyfalu eladó családi ház 3 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
182 292 Ft/m²
96 m²
Alapterület
2026 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 789 Ft
Második évtől
69 313 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Tiszanagyfaluban egy 96 m2-es 3 szoba, ebédlős részben felújítandó családi házat! Amit az ingatlanról tudni érdemes: - családi ház 96 m2-es - telek mérete 2026 m2 - a házba kétoldali lépcsőfeljáró vezet, - 3 külön nyíló szoba, - beépített konyha, - WC és fürdőszoba egy helyiségben, - a szobák laminált padlóval, a többi helyiség hideg burkolattal és linóleummal ellátott, - az ablakok fából készültek, redőnnyel, - fűtése konvektorral, s a szobákba szép állapotú cserépkályhákkal is történhet, - összkomfortos, - saját garázs tartozik a házhoz, - tájolása: E-K. - per és tehermentes, - az építés éve 1975 - tetőfedése cserép, - falazata szilikát, - a garázson kívül melléképületek találhatók, amik alkalmasak akár állattartásra is, - az udvar füvesített, - a kert vegyes gyümölcsfákkal beültetett, - részben felújítandó, - azonnal költözhető. Lakóterek: 3 szoba, konyha, ebédlő, folyosó, WC-fürdő, két kamra, terasz, garázs, egyéb tároló. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel van a Morotva,(Tisza mellékága), ahol gyönyörűen rendbe tartott környezetben lehet horgászni. A töltés oldalában, lombos fűzfák alatt bográcsozó és grillező területek lettek kialakítva padokkal, asztalokkal. Innen szemmel tudjuk tartani a horgászbotot is, ha kapás lenne. Horgászat közben a tokaji hegyben gyönyörködhetünk. Ha nem a Tisza mellékágában akarunk horgászni pár perc sétával eljutunk a nyílt Tiszához. Kerékpárral kb. 20 perc alatt eljutunk a Világörökség részét képző Tokaj városába, a strand mellé, ahol lubickolhatunk a Tisza kellemes vizében. Akár állandó lakhatásra, akár szabadidős hétvégi háznak is alkalmas, nyugodt, békebeli település. Nyíregyháza közelsége miatt a munkába járás is megoldható, akár autóval, akár buszközlekedéssel. Vevőink számára a közvetítés díjtalan. Szakszerű hitelügyintézés és ingatlan biztosítás ingyenesen igénybe vehető. Rendelkezünk szakszerű ügyvédi közreműködéssel. Cél, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő ajánlatot. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuczi Tamás Mihályné Kuczi Tamás Mihályné Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuczi Tamás Mihályné Kuczi Tamás Mihályné Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY