Eladó ház Tiszakécske 48 nm
Eladó ház Tiszakécske 48 nm
Eladó ház Tiszakécske 48 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7665081
Referenciaszám: 161895
Feltöltve: 16 napja

Tiszakécske eladó családi ház 1 szobás: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
2 746 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2877 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 928 Ft
Második évtől
31 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnoki Openhouse ingatlaniroda megvételre kínálja a 161895-ös számú Tiszakécske-Tiszabögön található tanyát. Ajánlom mindazoknak ezt a tiszakécske-tiszabögi tanyát, akiknek fontosak a következők: - elhelyezkedés külterületen, körbekerített telken  - telek 2877 m2 - falazat tégla alapon vályogfal - tetőfedés anyaga cserép - lakótér helyiségei: közlekedő, főzőfülke, fürdő, előtér és szoba - a szoba földes, a többi helyiség betonozott, járólappal, kővel burkolt - fűtése egyedileg, kályhával lehetséges - nyílászárók fa keretben lévő, dupla síküvegezésű ablakok - wc a fürdőben van kialakítva, ahol zuhanytálca és villanybojler van elhelyezve - központi szennyvízelvezetés nincs, csak emésztő - hálózati víz nincs, csak 37m mélyre lefúrt fúrt kút  - jó alaprajzi elrendezés - melléképület a családi háztól különépült  - ingatlan megközelítése részben földúton, ami homokos, így nagy esőzés után is járható - vasútállomás a közelben - kertben gyümölcsfák, fű, virágok - vannak a szomszédos ingatlanok közül állandó jelleggel lakottak, de inkább távolabb helyezkednek el ezek a házak, így a nyugalom abszolút biztosított - jelenlegi tulajdonosánál áttelelt egy őzike, olyan természetközeli a ház - költözés megegyezés szerint, tulajdonos 1/1 tulajdoni hányadú Amennyiben a  161895 ös számú tiszakécske-tiszabög tanya besorolású ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 320 5575 telefonszámon. További szolgáltatásaink: - Hitel, CSOK, Biztosítás - Energetika - Ügyvéd Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY