Eladó ház Tiszafüred 165 nm
Eladó ház Tiszafüred 165 nm
Eladó ház Tiszafüred 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7945241
Frissítve: 4 napja

Tiszafüred eladó családi ház 5 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
533 333 Ft/m²
165 m²
Alapterület
803 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 398 Ft
Második évtől
348 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan bemutató videója elérhető az alábbi linken: Külső https://youtube.com/shorts/ukYksEX-CLc Belső https://youtu.be/YzAkxzDGtSc A Tisza-tónál, Tiszafüreden felújított, 165 nm-es, 5 szobás, beépített tetőteres családi ház eladó. A ház 1999-ben épült téglából, 2019-ben teljesen felújították: a közművezetékeket cserélték, új burkolatokat és tetőt kapott az épület, a külső nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek. A földszinten nappali, 2 szoba, konyha, ebédlő, előszoba, fürdőszoba és WC van. Az egyik szobából működő szalont alakítottak ki fürdőszobával, amely épületrész az udvarról is megközelíthető, igény szerint újra szobaként is használható a későbbiekben. A tetőtérben nappali, 2 szoba és egy fürdőszoba található. Az épület központi fűtését gáz-cirkó biztosítja, a földszinti nappaliban kandalló is van. Az összközműves telek 803 nm, rajta különálló épületként elektromos ajtóval felszerelt garázs és tároló található. Az udvar folyamatosan karbantartott, gyümölcsfákkal és egy kültéri medencével is rendelkezik. Az ingatlan tehermentes, a vételár a teljes berendezést is tartalmazza! A ház környezete nyugodt, viszont néhány percen belül elérthető a városközpont, a szupermarketek, az üzletek, valamint a buszmegállós és a vasútállomás is. Az ingatlan mérete, a benne rejlő lehetőségek miatt fiatal pároknak, családoknak, illetve befektető, vállalkozók (pl. apartmanoztatás, szépségszalon) számára egyaránt ajánljuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
medence
étkező
melléképület
műhely
bútorozott
beépített szekrény
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthhouse Tóthhouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthhouse Tóthhouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY