Eladó ház Tihany 185 nm
Eladó ház Tihany 185 nm
Eladó ház Tihany 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972409
Referenciaszám: HZ066308
Frissítve: 16 napja

Tihany eladó családi ház 5 szobás: 296 millió Ft

296 millió Ft
1 600 000 Ft/m²
185 m²
Alapterület
370 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 859 067 Ft
Második évtől
1 172 375 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Tihanyban nappali plusz négy hálószoba - négy fürdőszobás, ENERGIATAKARÉKOS ház eladó!*** A kétszintes  170 m2-es ház  + 26 m2 terasz + 60 m2 tetőterasz PRÉMIUM minőségben kerül kialakításra 2023 őszi átadással. Az épület szerkezete tégla és vasbeton, a födém gerenda és monolit vasbeton, lapostetős kialakítással.  A kivitelezés során kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra: a fűtés HŐSZIVATTYÚ és elektromos padlófűtés, fan coil hőleadással, minden helyiségben távolról is irányítható külön termosztáttal. Műanyag, három rétegű védőgázas szigeteléssel ellátott ablakok kerültek beépítésre, az épület kívül 10-15 cm polisztirol szigetelést kapott. A burkolatok olasz és spanyol csempék és valódi fa hajópadló. A négy hálószoba mindegyike saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A ház FÉNYÁRBAN úszik: ahol megoldható volt, faltól falig ablakok engedik be a fényt és ezáltal kötik össze a házat a külső természettel. A földszinten konyha - étkező - nappali és egy fürdőszobás hálószoba található. Ezen a szinten helyezkedik el egy külön helyiségben található SZAUNA, melyhez fürdőszoba és Wc is tartozik. A szauna interneten keresztül vezérelhető.Az emeleten további 3 szoba és 3 fürdőszoba található. Innen fel tudunk menni a 60 m2-es tetőteraszra, ahonnan csodás panoráma nyílik a Tihanyi öbölre. A kertben szintén távvezérlésű öntözőrendszer lett kiépítve. Az udvaron 2-3 gépkocsi tud parkolni, valamint elektromos autó töltésére is van lehetőség.A ház kiváló választás állandó lakhatásra, nyaralónak, vagy akár befektetésnek is.A közelben található gödrösi strandra - mely gyalog 2 perces sétával elérhető - évről-évre sok kirándulót csábít a kristálytiszta víz, de Tihany exluzív strandja a Plage 18 is csak pár kilométerre található.

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY