Eladó ház Tatabánya 279 nm
Eladó ház Tatabánya 279 nm
Eladó ház Tatabánya 279 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089796
Referenciaszám: HZ064596
Frissítve: 11 napja

Tatabánya eladó családi ház 6 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
892 473 Ft/m²
279 m²
Alapterület
626 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 722 661 Ft
Második évtől
986 221 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív Életstílus Tatabányán!Álmai otthona várja Önt Tatabánya egyik legelőkelőbb környékén, újépítésű házak környezetében! Ne vesztegesse az időt az építkezéssel – lépjen be azonnal az exkluzivitás és a kényelem világába!Különleges Stílus, Prémium Minőség- Újépítésű Elegancia: Azonnal költözhető, kulcsrakész ház, mely minden igényét kielégíti.- 2 Szintes Kényelem: Két emelet kényelmes elrendezésben, ahol minden a helyén van.- Modern Luxus: Korszerű, exkluzív design és prémium anyagok – a tökéletes otthon érzetét kelti.- Tágas Elegancia: 279 nm teljes alapterület, 2 terasszal (20 és 45 nm) és dupla garázzsal- Hörmann garázskapuval.- Magas Műszaki Tartalom: Legmodernebb fűtési és hűtési rendszer - hőszivattyús rendszer üzemelteti a padlófűtést, a mennyezeti                                                   hűtést és a meleg víz előállítást.  20 cm vastag EPS Grafitos hőszigetelés.Praktikus Elegancia: Korszerű elrendezés, minden kényelmi szolgáltatással ellátva.Kényelem és Környezetvédelem Ötvözete- Parkosított Kert: 626 nm terület, ahol a természet és a kényelem találkozik, beépített öntözőrendszerrel.- Okos Otthon: Elektronikus vezérlésű redőnyök, kamerás beléptető rendszer.                          A fűtés/hűtés, redőnyök, kamera, riasztó, mobiltelefonról teljeskörűen vezérelhetőek .- Környezetbarát Megoldások: Vízlágyító, napelem előkészítés – a fenntarthatóság jegyében.Kényeztető Luxus és Praktikum Egyszerre!- Helyiségek: Napfényes nappali, gépesített modern konyha, 4 hálószoba, 1 dolgozószoba, 2 fürdőszoba wc-vel, 2 wc, gépészeti helyiség.Ne habozzon tovább – lépjen be az exkluzív otthonok világába Tatabányán! Budapesttől 60 km, Győrtől 65 km távolságra, ideális elhelyezkedésben!Kérdése van? Megtekintené? Keressen még ma, és váltsa valóra álmait az exkluzív otthonnal kapcsolatban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
44,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Forisek Tímea Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 278 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Forisek Tímea Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 278 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY