Eladó ház Tass 72 nm
Eladó ház Tass 72 nm
Eladó ház Tass 72 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7850238
Referenciaszám: M250995-4462626
Frissítve: 4 napja

Tass eladó családi ház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
276 389 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1083 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Akár 10+15 millió Ft falusi CSOK állami támogatással Tass központjához közel eladó egy 3 szobás családi ház. Az aszfaltozott utcában található ingatlanhoz 1083 m2-es, minden oldalról kerítéssel védett udvar tartozik. A kiváló elosztású családi ház beton alappal, vegyes falazatú (tégla és vályogtégla) kivitelben épült, hasznos alapterülete 72. A házban 3 külön bejáratú tágas szoba, kényelmes közlekedő, konyha és étkező, kamra, fürdőszoba és WC valamint egy fedett terasz került kialakításra. Az ingatlan összközműves, beleértve a vezetékes vizet, áramot, csatornát és gázt is. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, de további lehetőséget nyújt egy fa tüzelésű kályha. Az ingatlan kiváló központhoz közeli elhelyezkedéssel büszkélkedhet, pár perces sétával könnyen elérhetőek az üzletek, iskola, óvoda, Posta és buszmegálló, stb. ami kényelmesé teszi mindennapi teendőinek elvégzését. A tehermentes ház rövid határidővel költözhető. Igény esetén az OTP Bank személyre szabott kedvezményes finanszírozási ajánlataival valamint díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel segítünk a vásárlásban. Ne hagyja ki az alkalmat, és tegye meg az első lépést az új otthona felé! Hívjon minket még ma a részletekért és a megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY