Eladó ház Tarján 650 nm
Eladó ház Tarján 650 nm
Eladó ház Tarján 650 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7390458
Referenciaszám: HZ081743
Feltöltve: 21 napja

Tarján eladó családi ház 11 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
306 154 Ft/m²
650 m²
Alapterület
950 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tarjánban 950 m2-es telken, 8 szobával + 1 apartmannal rendelkező, igényes, kiváló energetikájú panzió eladó!A panzió 2010-ben épült, korszerű anyagokból, modern műszaki megoldásokkal, így az 650 m2-es ingatlan igen gazdaságosan üzemeltethető!Az ingatlanról:- Pinceszint + Földszint + Tetőtér kialakítású- 30-as porotherm téglából épült- 16 cm nikecell szigetelés kívülről- műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel- fotocellás bejárati ajtó- hőszivattyús fűtés biztosítja a meleget, radiátoros hőleadókkal- szellőztetőrendszer is kiépítésre került- 20 KW-os napelem rendszerA pinceszintet a vendégek kikapcsolódására alakították ki. Itt kapott helyet a társalgó, az étkező/bár, a borospince és egy egyedi hangulatú szivarszoba (ahol elszívórendszer műkodik). Ezen a szinten még 2 mosdó és a gépészeti helyiség található.A földszinten egy hatalmas előtér, 2 szoba fürdővel, az iroda, a tágas konyha-étkező, közlekedő, illetve a 70m2 apartman található. Az apartman 2 szoba + nappalis.A tetőtérben további 6 szoba található. Minden szoba hatalmas méretű, külön fürdő, külön wc található benne. Minden szoba klimatizált! A vendégek kényelmének fokozására az udvaron egy wellnessrészleget alakítottak ki, egy hordószaunával és egy fürdő dézsával.Az ingatlan évek óta ( jelenleg is)  teljes kihasználtsággal üzemel. A hőszivattyús fűtésnek és a tetőre telepített napelem rendszernek köszönhetően a jelenlegi energia árak mellet is rendkívül alacsony a rezsi. A napelem gyakorlatilag az egész épület energiaellátását biztosítja.A panzió teljes berendezéssel, ingóságokkal, gépekkel eladó, ezt a vételár magában foglalja. Ezenkívül a jelenlegi szerződéssel a bérlet is továbbvihető!

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Martin Attila Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Martin Attila Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY