Eladó ház Tapsony 70 nm
Eladó ház Tapsony 70 nm
Eladó ház Tapsony 70 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7825658
Referenciaszám: HZ021822
Frissítve: ma

Tapsony eladó családi ház 2 szobás: 24,17 millió Ft

24,17 millió Ft
345 241 Ft/m²
70 m²
Alapterület
4932 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 70 139 Ft
Második évtől
95 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FALUSI CSOK igénybevételére alkalmas település!Lássa meg Ön is a lehetőséget ebben a hangulatos parasztházban.Balaton, Keszthely, Hévíz, Zalakaros, közelében eladó egy hangulatos kis ház hatalmas kerttel, kis patakkal a végében. A közelben található vadász és horgászterületek igen vonzóvá teszik Tapcsonyt, de iskola, kórház, bolt is könnyen elérhető. Fentieken kívül bájának is köszönheti, hogy a faluban és az utcában túlnyomórészt németek, hollandok vettek házakat. Az Adria 3,5 óra alatt, míg Budapest 2 óra alatt érhető el.A stabil alapra épült, jobb sorsra érdemes, 70 nm-es kis kúria közel 5000 nm-es telken helyezkedik el.Bár jellegét tekintve az épületnek műemlék védettnek kéne lennie, nem az, ezzel több lehetőséget adva leendő tulajdonosának.A századforduló környékén épült ház alatt száraz, boltíves pince helyezkedik el. Az udvarban egy kis épület is helyet kapott, átalakítás után lehet akár tároló vagy nyitott nyári konyha is belőle, garázsa 16 nm-es.Korábbi tulajdonosai kicseréltették víz és elektromos vezetékeit, gáz az utcában található, csatorna nincs a faluban. Az ingatlan új betontalapzatot, illetve jelenlegi tulajdonosai révén alulról és az egyik oldalról szigetelést is kapott.Tetője jó állapotú, cserepezésére 15 éve került sor. Fűtését villannyal lehetne megoldani vagy kéményén keresztül kandallóval, cserépkályhával.Kis ráfordítással gyönyörű ház varázsolható belőle. A település igen kedvelt külföldiek körében, több házat bérelnek is, így befektetésnek is kiváló választás.Ha Ön is lát benne fantáziát, kérem keressen (a képek között egy kis inspiráció).

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY