Eladó ház Tápiószentmárton 57 nm
Eladó ház Tápiószentmárton 57 nm
Eladó ház Tápiószentmárton 57 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7580422
Referenciaszám: HZ041889
Feltöltve: 18 napja

Tápiószentmárton eladó családi ház 3 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
131 579 Ft/m²
57 m²
Alapterület
259 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószentmárton központjától pár perc sétányira eladó 3 szobás, felújítandó családi ház rendezett, kertvárosi környezetben, csendes - jó szomszédokkal ! Az ingatlanban 2022-ben az alábbi munkákat végezték el: teljes villanyhálózat cseréje, teljes tetőcsere, konyhaablak és szobaablak cseréje, bejárati ajtó, 2 db kémény kiépítése. A házhoz megkezdődött a fürdőszoba hozzáépítése. Elosztása kitűnő! A házba belépve az előszbába érünk, ahonnan balra a konyha került kialakításra, jobbra pedig a fürdőszoba (bővítése még folyamatban). Szembe a nappali szobába érünk, ahonnan jobbra és balra is 1-1 szoba került kialakításra. A ház fűtését 2 kályha biztosítja. Villany, víz és csatorna bevezetésre került, gázcsonk a telken belül.Kertjében még egy tároló található - mely akár garázzsá is alalkítható. A területe kerítéssel körbekerített.Birtokbaadás: azonnal akárKözelben: buszmegálló (Nagykáta, Cegléd, Tápiószőlős stb. felé), vonatállomás: Bp. Keleti pályaudvar-Szolnok között, minden 5 perces sétányira: ABC, posta, művelődési ház, pékség, uszoda, dohánybolt, gyógyszertár, óvoda, iskola, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő  stb.NÉzzük meg együtt! KÉszpénzes vevőt várunk az ingatlan nem hitelezhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY