Eladó ház Tápiószecső 100 nm
Eladó ház Tápiószecső 100 nm
Eladó ház Tápiószecső 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8095818
Referenciaszám: HZ029361-4634795
Frissítve: 5 napja

Tápiószecső eladó családi ház 4 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
339 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2992 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Tápiószecsőn egy több, mint 100 nm-es, 3 szoba + nappalis családi ház, nagy telekkel! Épület/Telek leírás: 1980 körül épült, vályog és tégla szerkezetű. A telek 2992 nm-es, gyümölcsfával és akácossal. A veranda beépítésnek köszönhetően egy 29 nm-es nappalival bővült az ingatlan. Vastag falainak köszönhetően, könnyen fűthető. Lakórész: A bejárati ajtón belépve egy tágas 29 nm-es nappaliba érkezünk. Innen nyílik a konyha, az egyik szoba és innen jutunk el a padlás feljáróhoz is. A padlásfeljárónál igény szerint további szoba alakítható ki. A konyhához tartozik egy nagy kamra is. A nappaliból tovább haladva egy előszobába érkezünk, ahonnan nyílik a további 2 szoba és a fürdőszoba is. Finanszírozás: A lakást készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre. CSOK plusz igénybevételére NEM alkalmas. Parkolás: Az udvaron található egy újszerű garázs, ami akár két autónak is helyet tud biztosítani. A garázs szerelőaknával ellátott. Műszaki: - Fűtése gázkannal megoldott(ami korszerűsítve lett) - Víz, Villany,Csatorna, Gáz az ingatlanban - Ásott kút - Részben műanyag nyílászárókkal felszerelt Környék/Közlekedés: Tápiószecső egy több mint 6200 főt számláló dinamikusan fejlődő település. A településen működik óvoda, általános iskola és teljes körű az orvosi ellátás (háziorvos, gyerekorvos, fogorvos). A közúthálózat felújításra került. Ellátottsága kiváló, vegyesboltok, dohányboltok, hentesbolt, ruházati bolt, állateledeles bolt, pékségek, pizzéria szolgálják ki az itt lakók igényeit. .Pest megyében, Budapesttől 27 km-re, közel a Gödöllői-dombsághoz. Tápiószecső vasúton Budapest Keleti Pályaudvar - Nagykáta - Újszász - Szolnok vonalon 45 perces menetidővel, valamint menetrend szerint közlekedő volán busszal is megközelíthető a Stadion pályaudvarról aminek 50-55 perc a menetideje.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY