Eladó ház Tápiógyörgye 79 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 79 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079885
Referenciaszám: M272855-4625238
Frissítve: 1 napja

Tápiógyörgye eladó családi ház 3+1 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
315 190 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1413 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Tápiógyörgyén 79 nm-es, azonnal költözhető családi ház eladó. A vegyes falazatú ingatlan egy 1413 nm-es telken helyezkedik el. A házban három szoba, nappali/étkező, közlekedő, kamra,, konyha és egy fürdő/wc található. Az otthon melegéről akár vegyes tüzelésú kazán, vagy gázkazán is gondoskodik, radiátoros rendszeren keresztül. A kiváló statikai állapottal rendelkező ingatlantól 5perc sétatávra található a strand, 15 perc sétatávra található a központtól ahol többek között: iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, egészségház, stb. található. A teljes berendezés a vételár részét képzi. Az ingatlan egy része alatt pince található. Az udvaron egy zárt garázs és egy több helyiséges melléképület is megtalálható. Tápiógyörgye egy igazán jól fejlődő nagyközség, ahol többek között egy szép iskola, új óvoda, zeneiskola, kastély, strand és orvosi rendelő található. A településen CSOK igényelhető. A vonat a Szolnok-Keleti vonalon közlekedik. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY