Eladó ház Tápiógyörgye, Mónus Illés utca 90 nm
Eladó ház Tápiógyörgye, Mónus Illés utca 90 nm
Eladó ház Tápiógyörgye, Mónus Illés utca 90 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7930124
Referenciaszám: HZ012974
Frissítve: 16 napja

Tápiógyörgye eladó családi ház 3 szobás: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
76 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
935 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 026 Ft
Második évtől
27 329 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiógyörgyén a központtól pár perces sétányira eladó 3 szobás -  felújítandó családi ház! Közművek közül a házba  a villany bevezetésre került, telken belül a vezetékes víz (vízóra van) valamint a csatorna bent van, utcában pedig a gáz. Az épületet több éve nem lakják! Fűtése jelenleg nincs, de kémény található az épületben, így kályha vagy kandallós fűtés bekötése lehetséges, valamint elektromos fűtési lehetőség klíma vagy infra panel kialakítása. Az épület elosztása a következő képpen lett kiépítve: A főbejárat egy nagy előszobába vezet, ahonnan balra a konyha került kialakításra. Szemben a nappali szoba, ahonnan balra és jobbra is 1-1 nagyobb szoba nyílik. Az előszobából tovább haladva egy másik előtérbe vezet az utunk - ahonnan a másik bejárati ajtó is beépítésre került. Innen egy tároló helyiséget találunk (ahol a padlásfeljáró is van) valamint ebből nyílik egy kisebb helység - amibe akár a fürdőszobát is ki lehet alakítani. Ez alatt a két helység alatt találunk egy pincét is.A kert (935 m2) jelenleg elhanyagolt - ház háta mögött még egy melléképület is található valamint egy kinti wc. KÉszpénzes vevőt várunk!Közelben: ABC, játszótér, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, posta, gyógyszertár, általános iskola, óvoda stb.Vonatállomás kb. 700 m a háztól - 5-10 perc gyalog.Közlekedés: vonattal Budapest Keleti pu - Szolnok között.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY