Eladó ház Tahitótfalu 285 nm
Eladó ház Tahitótfalu 285 nm
Eladó ház Tahitótfalu 285 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7678223
Feltöltve: 1 éve

Tahitótfalu eladó családi ház 7 szobás: 99,7 millió Ft

99,7 millió Ft
349 825 Ft/m²
285 m²
Alapterület
1234 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 355 Ft
Második évtől
394 884 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Vásárló! Alkalmi vétel, azonnal költözhető! Tulajdonostól eladó egy 285 nm-es, a Dunakanyarban, Tahitótfalu (Tahi) területén található ingatlan, amely 12 év kihasználatlanság után kerül értékesítésre. Az ingatlan 1234 nm-es telken fekszik és frekventált elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető a fővárosból. A község központja és a Duna part, valamint iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlóközpont és kormányablak mindössze 5 perc sétára található. Az ingatlan 1970-ben épült, 2011-ben pedig teljes felújításon esett át, amelynek során új tetőt (beépítve), új nyílászárókat és dryvit szigetelést kapott, valami a fűtés, a víz, a csatorna és a villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Az épület 90%-ban készült el, jelenleg a víz és a villany le van kötve. A 30%-os beépíthetőségnek köszönhetően, a telek befektetési célból is kiváló lehetőséget jelent, hiszen még 220 nm alapterületen, 2 szinten, 440 nm ikerház építhető. A befektetés lehetőségét az ingatlan többgenerációs mivolta is biztosítja, hiszen 4 külön bejáratú lakás alakítható ki, melyek igény szerint egybenyithatóak. Ezeken felül, a telken található még egy 24 méter mély, 1 méter átmérőjű ivóvízkút, amely folyamatos 2 méteres vízoszloppal rendelkezik, továbbá 3 egymás után érő cseresznyefa, 1 meggyfa és 2 fenyőfa található. Az ingatlan jelenleg teljesen üres, minden szint beépített, így azonnal költözhető. A fűtés, víz és villany kiépítése megtörtént, a gáz is a telken belül található, radiátorok és kazán leszerelt állapotban vannak. Az ingatlan fekvése lehetővé teszi 90 nm napelem telepítését, amelyet folyamatos napsütés ér. Főépület: A főépület három szintes. Az alsó szinten kazánház, pihenő, merülő medence, szauna (elektronika és megfelelő szigetelés elkészítve) és zuhanyzó található, összesen 68 nm-en. A középső szinten két 20 nm-es szoba, konyha, két fürdő és étkező található. A helyiségek nagy részén válaszfalak találhatóak, így a szobák száma és kialakítása könnyen és szabadon változtatható. A felső szinten, ami 2011-ben lett beépítve az új tetővel együtt, egy 6,8 nm-es fedett terasz (pezsgőfürdő elektronikával), 50 nm-es látszógerendás nappali (TV fallal és 5 méteres belmagassággal), valamint mellékhelyiség került kialakításra. Méretének köszönhetően további szobák kialakíthatóak. Melléképület: Az ingatlanhoz tartozik egy vendégház is, ami szintén része volt a 2011-es felújításnak, ahogy azt a képeken látják. Az alsó szinten 22 nm-es nappali található, valamint külön férfi és női mosdó, zuhanyzó helyiséggel. A felső szinten 40 nm-es látszógerendás nappali, 7 nm-es fürdőszoba és 5 nm-es konyha került kialakításra, melyek mérete és elhelyezkedése szintén szabadon variálható. Az ingatlan árában, megbeszélés és ésszerű keretek között szerint, vállalom az ingatlan igény szerinti átalakítását, gipszkarton válaszfalak építését, design mennyezetek, rejtett világítás kialakítását, ácsmunkákat és további tereprendezési munkálatokat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
parabolaantenna
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 982 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 982 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY