Eladó ház Szügy 80 nm
Eladó ház Szügy 80 nm
Eladó ház Szügy 80 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8044196
Referenciaszám: M271987
Frissítve: 17 napja

Szügy eladó családi ház 3 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
687 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szügyben, Nógrád vármegyében kínálunk eladásra egy kertes házat. Az ingatlan a település legszebb részén, parkos környezetben, saroktelken helyezkedik el. Két oldalról is megközelíthető, autóval elektromos kapun jutunk be, a garázs szintén elektromos kapuval szerelt. Garázsából közvetlenül a lakótérbe juthatunk. A belső tér a közelmúltban fel lett újítva, vadonatúj a fürdőszoba , a konyha, új aljzatburkolás, vakolás, festés, új bejárati ajtó, és ablakok. Kívül pedig igényes és szép kerítést kapott, mely egyedi betontéglás alapon, gondozásmentes, szinterezett alumínium elemekből áll. Fűtéséről új vegyes tüzelésű kazánnal gondoskodhatunk, a hőleadás radiátorokon keresztül történik a teljes fűtésrendszer új. Az épületben 3 szobát találunk emellett étkezővel egybenyitott konyha, fürdőszoba külön wc.-vel alkotják a lakóteret. Udvarán garázs található , nagyméretű kertje akár gazdálkodásra is alkalmas gyűrűs kút szintén rendelkezésre áll. A tető komplett cserén esett át, ereszcsatornák szintén újak. A villamos hálózat felújításra került. Az épület téglából és vályogból készült. A modern konyhabútor a vételár részét képezi. Az ingatlan a község legszebb környékén található, közvetlen szomszédságában park és játszótér helyezkedik. A falusi CSOK-ot igénybe lehet venni a településen, és a lakóház is alkalmas a feltételeknek. Szügy Balassagyarmattól 5, Budapesttől mintegy 80 kilométerre található. A megye egyik leggazdagabb községe , infrastruktúrája páratlan, természetesen mindent megtalálunk a faluban amire szükségünk lehet, óvoda, iskola, bölcsőde, házi orvos, posta, élelmiszerbolt, és temérdek munkalehetőség. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY