Eladó ház Szombathely, Belváros 360 nm
Eladó ház Szombathely, Belváros 360 nm
Eladó ház Szombathely, Belváros 360 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7329600
Referenciaszám: 94414
Feltöltve: 20 napja

Szombathely eladó családi ház 10 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
302 778 Ft/m²
360 m²
Alapterület
634 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely belvárosában a Tóth Árpád utcában, kisvárosi lakóövezetben eladó sorba került egy jelenleg vállalkozás célú ÜZLET + LAKÁS + MŰHELY funkciójú ingatlan. Az ingatlan jelenlegi elosztása a következő: Az utcafronti területen 80 m2 nagyságú üzlethelyiség található, mely alatt pince is (45 m2) kialakításra került. Az üzlethelyiség mellett közvetlenül összekötve található a kétszintes lakóingatlan, melynek az alsó szintje 80 m2 a felső szintje pedig 110 m2 nagyságúak. Lakórész bejárata előtti rész egy 22 m2 fedett teraszt is kapott. A lakórész után az udvar hátsó traktusában lett kialakítva a jelenleg autószerelő műhely, ami 91 m2 nagyságú és közvetlen átjárhatóság biztosított a lakórészben. A műhely mögötti részen jelenleg egy kis zöld terület van, de az udvari terület viszont térburkolattal lett lefedve, A telek nagyság 634 m2. Az üzlethelyiség régi építésű, viszont a lakórész és a műhely 2000 évben épült, amiból adódik, hogy nagyon jó műszaki tartalommal rendelkeznek és szép költözhető állapotban vannak. A nyílászárók műanyag hőszigeteltek és redőnnyel felszerelt, a ház melegét korszerű gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. Az épület 3 fázisú árammal rendelkezik. A biztonságról kamerarendszer gondoskodik. Az ingatlan kiváló alapanyag lehet egy vállalkozáscélú otthon megteremtésére. Sok alternatíva lehet akár kereskedelmi jelleg, akár valamilyen szolgáltatás, szépségszalon, orvosi rendelő, iroda, a műhelyben akár egy fitneszterem is kialakítható stb…. hasznosításra. Lehetőség van még egy kis átalakítással akár egy társasház kialakítására is. Ha fontos önnek a belvárosi elhelyezkedés, de mégis nyugodt környékre vágyik, ne hagyja ki ezt a nagyszerű többfunkciós ingatlant! A közelben szinte minden óvoda, iskola, üzletek, piac, Fő tér stb… megtalálható gyalogosan is csak pár perc minden! A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg. Amennyiben részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Zsolt VECTO KFT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 993 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Zsolt VECTO KFT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 993 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY