Eladó ház Szolnok 65 nm
Eladó ház Szolnok 65 nm
Eladó ház Szolnok 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7921084
Referenciaszám: 42617
Frissítve: 16 napja

Szolnok eladó családi ház 2+1 fél szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
290 769 Ft/m²
65 m²
Alapterület
562 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok kórház környékén lévő kertes családi házat! A családi ház főbb jellemzői: - 562 m2-es körbe kerített telken helyezkedik el - a ház beton alapra épült B30-as téglából - nettó alapterülete 65 m2 - a házban előszoba, kamra, félszoba, nappali, konyhafülke, fürdőszoba illemhelyiséggel együtt, egy nagy szoba és egy ebédlő került kialakításra - a külső falakon 5 cm-es nikecell szigetelés és nemesvakolat is van - a tetőfedés anyaga cserép - a nyílászárók hő-és hangszigetelt műanyagból készültek, néhány közülük szúnyoghálós és redőnyös ( 2019-ben voltak cserélve ) - a fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik - a használati meleg vizet villanybojler adja - a nagy szoba eredeti fa parketta burkolatot kapott, a többi helyiségben laminált parketta és pvc található - a folyosó és kamra járólappal burkolt - az ingatlanhoz tartozik egy tároló ahol a kazán is található - a kertben évelő növények, gyümölcsfák és szőlő is van - a telek végén egy aknás garázs van, ami némi felújítást igényel - a közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, kórház, gyógyszertár is van - a Tisza part kevesebb, mint 400 méteren belül elérhető - az ingatlan alkalmas CS.O.K.-ra és hitelre is Amennyiben a 155805439 számú Szolnokon lévő kertes családi ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor! ( az információk a tulajdonostól származnak ) Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére: hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány elkészítése, ügyvéd . CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY