Eladó ház Sződliget, Rezeda utca 220 nm
Eladó ház Sződliget, Rezeda utca 220 nm
Eladó ház Sződliget, Rezeda utca 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7842923
Frissítve: 5 hónapja

Sződliget eladó családi ház 5 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
613 636 Ft/m²
220 m²
Alapterület
640 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZŐDLIGET - 2-es főúthoz közeli - CSENDES utcájában, csodálatos KERTVÁROSI környezetben ELADÓ egy REMEK BEOSZTÁSÚ, 3 szintes CSALÁDI HÁZ, INTIM, ÁPOLT KERTTEL, szerelőaknás GARÁZZSAL, hangulatos alagsori műhellyel. ____________________________________ A TELEK ÉS AZ ÉPÜLET BEOSZTÁSA, JELLEMZŐI: A ház 2001-ben épült, tervezésekor odafigyeltek minden apró részletre, melynek köszönhetően egy igazán kényelmes és egyben praktikus otthonává vált tulajdonosainak. Egy sík, - aszfaltos útról megközelíthető - 640 m2-es telken fekszik. FANTASZTIKUS HANGULATÚ FEDETT TERASZA kiváló színtere a családi-baráti összejöveteleknek, a kíváncsi szemek elől teljesen rejtett SZÉP ZÖLD KERTJE - a benne kialakított magaságyással - pedig a pihenésen kívül remek lehetőséget nyújt kertészkedésre is. A CSALÁDI HÁZ HÁROM SZINTEN VÁRJA ÚJ LAKÓIT. A ház (hasznos) alapterülete a teraszok és az erkélyek nélkül 220 m2. (szintenkénti alapterületeket ld. az alaprajzon) - Két lakószintjén TÁGAS, NAPFÉNYES TEREK és kényelmes méretű kiszolgáló helyiségek találhatóak. A jelenlegi szobaszám (nappali + 3 hálószoba) könnyen növelhető az emeleten található egyik szoba osztásával. - Az alagsorban, a GARÁZSON, a mosókonyhán és a kazánházon kívül található egy - akár LAKÓ CÉLRA IS ALKALMAS - fűtött SZOBA, továbbá egy IGAZÁN HANGULATOS, ablakos MŰHELY is. Parkolás több autó számára kényelmesen megoldott. Hatalmas előny, hogy az utcáról KÉT ELEKTROMOS KERTKAPU is nyílik a telekre, az egyik kapu közvetlenül a garázsba (így a kiszolgáló szintre) vezet, ahol két autó tud parkolni, a másik pedig a ház mellett található térköves területre nyílik, ahol szintén két autó kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A kiszolgáló szint KÜLÖN MEGKÖZELÍTHETŐSÉGÉNEK köszönhetően, az ingatlan alkalmas ottlakás mellett, bármilyen VÁLLALKOZÁS MŰKÖDTETÉSÉRE, amely műhelyben, garázsban végezhető. (több mint 60m2 terület áll ehhez a rendelkezésre + a pincei tároló 18 m2-e) KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS: Sződliget méltán kedvelt település, számos közlekedési útvonalon könnyen elérhető, legyen szó autópályákról vagy autóutakról. A Főváros autóval mindössze 10 perc távolságra található. _______________________________ Ajánlom mindenkinek aki egy biztonságos környéken szeretne, JÓ KÖZLEKEDÉS MELLETT egy SZÉP ÁLLAPOTÚ, KERTES CSALÁDI HÁZAT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
6 m²
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
DD (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
gardrób
erkély
terasz
pince
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Rebeka Cseh Rebeka Az iroda összes hirdetése
+36 30 380 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Rebeka Cseh Rebeka Az iroda összes hirdetése
+36 30 380 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY