Eladó ház Szirmabesenyő 100 nm
Eladó ház Szirmabesenyő 100 nm
Eladó ház Szirmabesenyő 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092605
Referenciaszám: 24525
Frissítve: 7 napja

Szirmabesenyő eladó családi ház 4 szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
375 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
580 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 108 835 Ft
Második évtől
148 527 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított házat szeretne? Ebbe az ingatlanba csak be kell költöznie! Miskolc közvetlen közelében az egyik legkedveltebb helyen most lehetősége van a megvásárlására! Eladásra kínálom Szirmabesenyő csendes utcájában ezt az igényesen felújított családi házat, mely most remek áron lehet az Öné! Csendes családi házas övezetben, jó környéken található az ingatlan, mely 2007- ben épült, 100 m2-es alapterületű és egy 580 m2-es telken helyezkedik el. Az udvar részben betonozott, többi része kővel borított. A közelben 10 perc sétára találhatók az iskola, óvoda, bevásárló bolt, zöldséges, buszmegálló. Egy új lemez garázs és egy melléképület található a telken, valamint egy térkövezett, igényesen kialakított fedett terasz, mely pihenésre alkalmas. Az épület teljes felújításon esett át, melyek a következők: - Kövezett udvar - Új kerítés - Új távirányítós elektromos kapu - Kamerarendszer - Teljesen új tetőszerkezet - Külső hőszigetelés 10 cm-es - Új vízelvezető csatornarendszer - Teljes villany és vízrendszer cseréje, új villanyóra szekrény - Új lapradiátorok - Új fa hőszigetelt ablakok és ajtók, az ablakok szúnyoghálóval lettek ellátva - Új beltéri fa ajtók - Új konyhabútor, mely benne van a vételárban - Igényesen kialakított új fürdőszoba, nagy méretű sarokkáddal Az árba beletartozik a képen látható Bramac betoncserép, mely egy 20 m2-es tető fedésére elegendő mennyiség. A lakás jellemzői: - 1 folyosó - 3 szoba - 1 nappali - 1 konyha étkezővel - 1 spájz -1 fürdőszoba wc-vel ( m2) Most rendkívüli áron megvásárolhatja ezt az ingatlant! Falusi Csokra is igényelhető! Tehermentes, megvásárlása után pár hónapon belül költözhető! További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok az Ön számára!( Ünnepnapokon is!)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY