Eladó ház Szigetszentmiklós 145 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 145 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8084041
Referenciaszám: HZ069910-4627891
Frissítve: 11 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
757 931 Ft/m²
145 m²
Alapterület
1308 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós központjához nagyon közel, igényes, frekventált és csendes utcában, eladó egy 145 nm alapterületű két szintes + szuterénes több generációs, kertes családi ház. A gondozott, ápolt telek mérete: 1306 nm, melyen még további két épület is megtalálható.A tulajdonosok, a ház mai formáját, 1985-ben, bepapanel szerkezettel építették meg, melyet folyamatosan karbantartottak. A családi ház külön bejáratú, összkomfortos szuterén részét, korábban borozóként üzemeltették, melyet - a kedvező méretű nyílászárók miatt önálló lakrészként is használhatóvá tettek.A lakásba való feljutást, külső lépcsőn keresztül valósították meg ezért, ez a házrész is teljesen külön használatot eredményez.A tágas előszobából - mely egyben egy rendkívül szép télikertként is funkcionál -, a közlekedőn keresztül érjük el a különböző helységeket, a két tágas szobát, a szinteltolásos, nagyon kellemes adottságokkal rendelkező nappalit, a konyhát az étkezővel, illetve a fürdőszobát is. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.A dryvittal szigetelt ház fűtését - lapradiátorokon keresztül -, valamint a meleg víz ellátást, kazán biztosítja. Rezsije rendkívül alacsony.A tetőtérben szintén kialakítható még egy 80 nm-es lakás, mely zárt lépcsőházon keresztül, a földszinti lakásból érhető el. Az ingatlan, a jó fekvésének köszönhetően egész nap világos. A klíma, illetve a hálószobák környékén a sok fa, megfelelő hűtést, és árnyékot biztosít hőség idején.A telken lévő melléképületek, és a számos - nagyon rendezett - tárolók mellett található még egy 38 m2 -es szoba-konyha- fürdőszobás önálló lakás is, mely - igény esetén - garázsnak is átalakítható. Az ingatlanon, a garázs és a két fedett autóbeállón kívül, még nagyon sok hely marad autók beállására a betonozott, körbejárható hátsó részben. A kocsibeállás - kényelmes - elektromos kapu segítségével történik. A tulajdonos által korábban működtetett, 7 helységből álló, 145 nm-es gazdasági épületben megtalálható egy előkészítő, húsfeldolgozó, hűtőkamra, kemencék, füstölők és egyéb tárolásra alkalmas helységek. Igény esetén ebből az épületrészből is kialakítható - akár - 2 lakás is.Az udvar elszeparált, hátsó részén található meg a garázs, a kocsibeállók és műhely - alatta 20 nm -es (homokos) - borospince is .Az ingatlan, egy felújítást követően, összeköltöző-,, vagy nagyobb családoknak, illetve befektetésnek is kiváló lehetőségeket rejt magában.Óvoda, bölcsőde, iskola, boltok pár perc sétával is elérhetőek.Közlekedés: pár perc sétára található a 238-as busz, mellyel a csepeli Szent Imre térre jutunk, illetve H6-os hév is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zoltáni Béla Csaba Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 70 850 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zoltáni Béla Csaba Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 70 850 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY