Eladó ház Szigetszentmiklós 95 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 95 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 95 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8083743
Referenciaszám: M272233-4627575
Frissítve: 4 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
831 579 Ft/m²
95 m²
Alapterület
624 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Szigetszentmiklóson, Duna-parthoz közel, felújított családi ház SÜRGŐSEN ELADÓ!*** Az ingatlan egy 624 m2-es nagyságú sarki telken helyezkedik el, amely rengeteg lehetőséget rejt magában. Az udvarban 3 autó parkolásra is van lehetőség, illetve van még egy tároló is. A ház hasznos alapterülete 118 m2, melyből a földszinten található egy 26 m2-es garázs és egy mosókonyha. Az emelet 95 m2-es, itt található a konyha, 2 nappali, 2 hálószoba, valamint a fürdőszoba. A szobákból és a konyhából is van kijárás a ház mögötti teraszra. Egy korábban épült ingatlan lett bővítve és teljeskörűen felújítva. Saját célra, minőségi alapanyagokból történt az átalakítás. A házban elektromos fűtés van, helyiségenként külön állítható a hőmérséklet. Elektromos fűtőpanel, hűtő-fűtő klíma és infra fűtés is van. A melegvízről villanybojler gondoskodik. Közel van a központhoz, jó közlekedésű, mégis csendes és nyugodt környezetben található az ingatlan. Séta távolságon belül található a Duna-part. 10 perc sétára van a legközelebbi buszmegálló, valamint a H6-os HÉV megállója is. 1/1-es tulajdon, tehermentes, így rövid időn belül birtokba vehető. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! Készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hackenberger Rita Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hackenberger Rita Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY