Eladó ház Szigetszentmiklós 200 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 200 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7862210
Referenciaszám: HZ043621
Frissítve: 21 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 8 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
500 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
980 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétgenerációs Családi Házak Szigetszentmiklós Kedvelt RészénEladó Szigetszentmiklós központi részén, egy gyönyörű udvaron belül két családi ház, ideális választás kétgenerációs vagy nagy családosoknak.Az első ház jellemzői:Földszinten tágas nappali, két nagyméretű hálószoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön WC.További fürdőszoba WC-vel, gardrób és kamra a földszinten.Emeleten egy nagyméretű hálószoba erkéllyel, egy külön hálószoba, két tároló, fürdőszoba, konyha és étkező.Tágas terasz a ház hátulján.3 cm vastag szigetelés, teljes ablakcsere és új műanyag nyílászárók.Tetőfelújítás 2009-ben, új lécezés és cserép.Új vízvezeték, modern fürdőszobák csempével és járólappal.Napfényes minden helyiség, két fúrt kút a kertben.Vegyes tüzelésű kazán és gáz az udvarban.Betonozott szuterén az egész épület alatt, autógarázzsal.A második ház jellemzői:Földszinten tágas nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC.Pincelejáró a földszinten.Ezek a családi otthonok a kényelmet és a funkcionalitást kombinálják, kiváló elrendezéssel és modern kényelmi szolgáltatásokkal. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Hívjon minket, és szervezzen egy személyes megtekintést, hogy felfedezhesse ezen otthonok minden előnyét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1987
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY