Eladó ház Szigetszentmiklós 140 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 140 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7824460
Frissítve: 7 hónapja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5+1 fél szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
464 214 Ft/m²
140 m²
Alapterület
813 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 618 Ft
Második évtől
257 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szigetszentmiklóson kis, csendes utcában akár két generáció számára is alkalmas könnyűszerkezetes családi ház. Az ingatlan az Erdész utcában található, közelben óvoda, kis boltok, 15 perc sétára a H6 hév, dunapart 500 méterre. Az ingatlanon elhelyezkedő épületek mindegyike körbejárható. Az utcában az egyik legnagyobb telek (813 m2), mely alkalassá teszi akár kisebb konyhakert gondozására is. A két lakrész fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik. Éves elszámolás alapján 1088 m3 gáz fogyott, amely kevesebb, mint havi 12.000 Forint átalánynak felel meg. Az ingatlan fekvése és tető tájolása kifejezetten alkalmassá teszi napelem telepítésére. Nyári melegben a nagyobbik lakrész hűtéséről egy 5.2KW -os Yamato (Gree) klíma gondoskodik. Első (nagyobb kb. 90 m2) lakrész helyiségei: * Fedett terasz * Előszoba * Közlekedő * 3 külön bejáratú háló * Amerika konyhás étkező-nappali kamrával * Zuhanyzós fürdőszoba wc-vel Második (kisebb kb. 40 m2) lakrész helyiségei: * Főzőfülke * Hálófülke * Nappali * Étkező * Előtér * Zuhanyzós fürdőszoba wc-vel A telken található még egy kb. 22 m2 -es hasznos alapterületű különálló lambériázott, szigetelt, laminált padlós épület, mely jelenleg pasiszoba és műhelyként funkcionál. Ezen épület környezetében található egy medence felállítására alkalmas kb. 20 m2 betonozott rész. Ezen kívül egy kerti tároló is helyet kapott az udvarban. Jelenleg az ingatlanon belül egy kocsibeálló található, a kerítés előtt további személygépjárművek parkolhatnak. Telek, adottságainál fogva három, lépcsőzetes részre tagolódik: * Utca felőli rész, amelyen helyet kap a kocsibeálló és öntözőrendszerrel ellátott rész. * Középső részen található a két lakrész, egy kb. 32 m2-es greslappal burkolt terasz, illetve a kerti tároló. * Harmadik, és egyben legmagasabb részén kap helyet a műhely, medence tároló, és parkosított, öntözőrendszerrel ellátott terület. A terület öntözéséről fúrt kút gondoskodik, négy külön vízvételi lehetőséggel. Az automata öntözőrendszer hat csatornás, melyből jelenleg öt van használatban. Az ingatlan megtalálható a Dunahouse kínálatában is, így kérem ingatlanközvetítők ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Eladó Szigetszentmiklóson 140 m2-es családi ház
+36 70 516 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Eladó Szigetszentmiklóson 140 m2-es családi ház
+36 70 516 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY