Eladó ház Szigetszentmiklós 121 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 121 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7751352
Referenciaszám: HZ064714
Frissítve: 17 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
595 041 Ft/m²
121 m²
Alapterület
550 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy a család? Akkor sok szoba kell! Jó lenne, akkor egy udvar, ahol lehet is valamit csinálni. Közel mindenhez, mégis távol a nagyváros zajától. Ennél az ingatlannál ezek mind rendelkezésünkre állnak!Szigetszentmiklós nyugodt részén eladó egy 120 m2-es családi ház, mely egy összközműves, körbekerített 550 m2-es telken helyezkedik el. A házban találunk négy szobát, nappalit, konyha+étkezőt, egy előszobát, közlekedőt és egy fürdőszobát WC-vel, illetve az udvarról megközelítve a kazánházat, a pincét, valamint egy nagyobb tároló helyiséget. Az ingatlan több ciklusban épült. Az alap épület 1940-es években készült el vályogból, ehhez lett hozzáépítve egy ytong rész melyre került 5 cm szigetelés. Az ingatlan 2012-től folyamatos felújításokon esett át. Cserélve lett a teljes víz-villany hálózat. A fürdőszoba 2020-ban lett korszerűsítve. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, a hőleadás padlófűtéssel, illetve radiátorokkal történik. A melegvíz ellátást villanybojler gondoskodik. M0-s autópálya pár perc alatt megközelíthető. A közelben LIDL, Penny, CBA, orvosi rendelő, HÉV állomás, gimnázium, általános iskola. Ha úgy érzed ez lesz a te házad keress nyugodtan. Abban az esetben is várom hívásod, ha nem áll rendelkezésedre az ingatlan teljes vételára, hiszen profi hitel ügyintézőink a piacon jelenleg legkedvezőbb hiteleket tudják biztosítani. Irodánk kínálatából másik ingatlan tetszett meg? Nem probléma! Keress bátran, tudok segíteni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY