Eladó ház Szigetszentmiklós 165 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 165 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 165 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7682834
Referenciaszám: 7505_leebesfia
Feltöltve: 16 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 132 millió Ft

132 millió Ft
800 000 Ft/m²
165 m²
Alapterület
711 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 383 098 Ft
Második évtől
522 816 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
????Szigetszentmiklós közkedvelt részén, a Duna parthoz közel, eladó egy új építésű, EXKLUZÍV kivitelezésű, 165,4 m2-es (+67 m2 terasz), önálló családi ház, 711 m2 ősfás telekkel! Felosztása kényelmes, diszkrét, elegáns, minden igénynek eleget tesz. A házba kétféleképpen juthatunk be, vagy a főbejáraton, vagy a fűtött garázson keresztül. Amennyiben a főbejáratot választjuk, először egy szélfogó fogad minket. Az ingatlanba lépve egy 8 m2-es előtérbe érünk, ahol jobb kéz felől a garázs ki-/bejáratot találjuk, bal kéz felől pedig egy "master bedroom-ot", külön gardróbbal, fürdőszobával és WC helyiséggel. Tovább haladva az ingatlanban a bejárati ajtóval szemben egy tágas tér fogad, ahol bal kéz felől lett megálmodva a konyha, étkező és szemben pedig a 25 m2 nappali. A nappaliból emelő/toló ajtón keresztül juthatunk ki a 67 m2-es, impozáns teraszra, valamint az udvarra. Ugyancsak a nappaliból nyílik egy tágas közlekedő is (jobb kéz felől), ahol a 2 külön nyíló, 15 m2-es hálószobát (bal kéz felől), valamint a második fürdőszobát (szemben), illetve a gépészeti/háztartási helyiséget (jobb oldalon) találjuk. ÉPÍTÉSI INFORMÁCIÓK/RÖVID MŰSZAKI TARTALOM: Építési mód: tégla (37,5 cm lambda ytong). Válaszfalai: ugyan csak ytongból készültek. Szigetelés: 20 cm-es grafitos homlokzati hőszigetelő rendszer. Extra: magasított beltér (+ 2 sor tégla), az igazán prémium hatású belső terekért. Nyílászárók: magas minőségű, Veka márkájú, 7 légkamrás (emelő/toló). Fűtése: hőszivattyú, padlófűtés, a fürdőszobákban +extra törölköző szárítók. Építés kezdete: 2022. Átadásának várható időpontja: 2023 közepe. Az ingatlan készültségi foka jelenleg: 68%-os. Kialakítása és műszaki felszereltsége révén, minden igénynek eleget tesz. ÖNERŐ MÉRTÉKE/HITELEZÉS: Az ingatlan megvásárlásához szükséges önerő mértéke: 33%. CSOK igényelhető! Ingatlan jellege családi ház Belső terület 165 m² Építési állapot új Építési mód YTONG Szobák száma 4 szoba Telek terület 711 m² Parkolás van önálló garázs Komfort luxus Fűtés hőszivattyú Ingatlan állapot kívül: új belül: új Épült 2022 Épület szintje földszintes Terasz 67 m² Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY