Eladó ház Szigethalom 90 nm
Eladó ház Szigethalom 90 nm
Eladó ház Szigethalom 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7982064
Referenciaszám: H340313
Frissítve: 17 napja

Szigethalom eladó családi ház 2+2 fél szobás: 58,5 millió Ft

58,5 millió Ft
650 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
377 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 782 Ft
Második évtől
231 702 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szigethalom Dunához közelebbi részén eladó egy nagyon jó állapotban lévő 90 m2-es családiház, 377 m2-es telken, amely ideális választás lehet családosok számára. Az ingatlan egy csendes környéken helyezkedik el, ahol garantált a nyugalom és a biztonság. A lakás egy hatalmas szélvédett fedett terasszal és rendezett kerttel rendelkezik, amely tökéletes helyszín a pihenésre és a kikapcsolódásra. Önálló garázsban egy autó parkolására van lehetőség, de fedett beálló alatt is védett helyen állhat az autó. Ez a beálló alkalmas nagyobb vendégség, egy kerti party kiszolgálására is. Kis árnyékot adó kerti társalgó, grillező, szalonnasütő, nyáron egy medence is elfér az udvarban. Igazán pihentető kikapcsolódásra alkalmas ingatlan. A nagy fedett teraszon át jutunk a lakásba, ahol amerikai konyhás nappali van a földszinten, egy légterű, de kissé elszeparál étkezős konyhával, kádas fürdőszoba és külön wc kapott még itt helyet. A tetőtérben 1 nagyobb szoba, 2 félszoba és zuhanyzós tágas fürdőszoba található. Van egy picurka "nappali", ahol akár virágok, egy olvasó fotel vagy egy munkasarok is elfér. Az ingatlan állapota jó, hőszigetelt, a fűtése gáz (cirkó) központi fűtés, de a pincében vegyestüzelésű kazánt is be lehet indítani. A Taksonyi-hídhoz közel van a ház, innen könnyen elérhetőek a fontosabb közlekedési csomópontok, akár Volán busszal is az autón kívül. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, szívesen válaszolok minden kérdésére. Ügyfeleim elégedettsége számomra a legfontosabb, így minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy az ingatlanvásárlás gördülékeny és kellemes élmény legyen. Telefonhívásával, üzenetével hozzájárul adatainak a szükséges mértékű kezeléséhez. Ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a fantasztikus lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
terasz
pince
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka Körgyűrű Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka Körgyűrű Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY