Eladó ház Szigethalom 130 nm
Eladó ház Szigethalom 130 nm
Eladó ház Szigethalom 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7549884
Referenciaszám: 291857
Feltöltve: 17 napja

Szigethalom eladó családi ház 5 szobás: 93 millió Ft

93 millió Ft
715 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
655 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 910 Ft
Második évtől
368 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigethalom kedvelt részén csendes utcában de közel mindenhez eladó egy NAGYON GYORSAN KÖLTÖZHETŐ 10 éves jó állapotú 4 hálószobás + nappalis NAPELEMES téglaépítésű ,hőszigetelt családi ház 655 nm-es telken. Erre az otthonra az IGÉNYES, tágas ,világos .modern, praktikus jelzők illenek ,és a kialakítása akár több generáció együtt élésére is alkalmas lehet. A ház eredetileg 2 generációsnak lett tervezve , külön bejárattal ,ez bármikor vissza állitható. eredetileg Bruttó194 nm nettó 168 nm ebből Jelenleg lakás céljára nettó 130 nm alapterület lett kialakitva . helyiségei : bútorozott előszoba, 3 hálószoba , egy 8 nm-es gardróbszoba ami tökéletes hálószobának is , 31 nm-es nappali innen jutunk ki a 21 nm-es fedett teraszra, 25 nm-es padlófűtéssel konyha étkező padlófűtéssel , 12 nm-es háztartási helyiség wc-vel,itt van a gázcirkó és a puffertartály, közlekedő, fürdőszoba amiben kád, zuhanyzó, és wc van. A konyha gépesített bútorozott ami a vételárban benne van. Az étkező asztalnál fénykürt van. A nappaliban klíma és rejtett világítás és egy nagyon szép vizteres kandalló kapott helyett ,a közlekedőben szintén van inverteres klíma ami a 2 szobát hűti-fűti. Fűtés több módon is lehetséges: vízteres kandalló, gázcirkó, napelem inverteres klíma. Nyilászárók műanyagok redőnnyel és szunyoghálóval felszereltek. Az ingatlan másik része 31 nm-es ahol egy konditerem és egy garázs van jelenleg , ebből lehet kialakítani egy külön lakrészt.Az udvar rendezett automata locsolóval felszerelt,ami fúrt kútról működik. Az udvaron 2 kocsinak kialakított fedett kocsibeálló van,automata kapuval. INGYENES HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS! nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra. ÜGYVÉDI HÁTTÉR. Várom hívását hétfőtől -vasárnapig. rugalmas megtekintési időpontok HA NEM TUDOM FELVENNI A TELEFONT ,HAMAROSAN VISSZA FOGOM HÍVNI.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcsné Kertesy Tünde Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcsné Kertesy Tünde Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY