Eladó ház Szigetbecse 114 nm
Eladó ház Szigetbecse 114 nm
Eladó ház Szigetbecse 114 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7993701
Referenciaszám: HZ051363
Frissítve: 4 napja

Szigetbecse eladó családi ház 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
700 877 Ft/m²
114 m²
Alapterület
410 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Falusi CSOK? 5% ÁFA visszaigénylés? Kedvező kamatozású hitel?Alacsony rezsi? Új, energiatakarékos otthon?Ne keresse tovább megtalálta!Szigetbecse csendes utcájában, kulcsrakész állapotban eladó egy99 m2-es nappali + 4 szobás önálló újépítésű családi ház terasszal.Az ingatlan minőségi alapanyagokkal épül, 410 nm-es telek tartozikhozzá, a végeredmény energiatakarékos és kertkapcsolatos lesz.A terasz szoros összeköttetést teremt a lakótér és a kert között, akültér és a beltér gyakorlatilag teljesen egymásba fonódik. Tervezéssorán az otthonosság megteremtése volt a cél, ami egyedien megis valósult a letisztult formavilág ellenére. Nem hivalkodó, mégisegyszerűen elegáns.Gazdag műszaki tartalom, a részletekről miatt kérem érdeklődjönszemélyesen. A kivitelező megbízható, sok referenciával, szépmunkával, saját tőkével rendelkezik!Várható átadás: 2024.12.31Hitelből finanszírozná vásárlását? Nálunk nincs lehetetlen! Forduljonhozzánk, irodánk számos bank és pénzintézet kínálatával várjaügyfeleit, akár kedvezőbb feltételekkel, mint az magánszemélyeknekelérhető. Kérje kalkulációnkat és tegyen minket próbára, mimegtaláljuk az Önnek legkedvezőbb konstrukciót. Bármilyen továbbikérdés miatt várom hívását, nézzük meg együtt leendő új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY