Eladó ház Szentgotthárd 192 nm
Eladó ház Szentgotthárd 192 nm
Eladó ház Szentgotthárd 192 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7841279
Referenciaszám: HZ099961-4455240
Frissítve: ma

Szentgotthárd eladó családi ház 7 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
286 406 Ft/m²
192 m²
Alapterület
1267 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 595 Ft
Második évtől
217 800 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentgotthárd rábakethelyi városrészén egy ideális lehetőség vár arra, aki nagyobb családi házat vagy befektetési lehetőséget keres. Ez az ingatlan 1267 nm-es, szépen gondozott telken helyezkedik el, melyet virágos előkert és rendezett udvar vesz körül. Az épület két külön bejáratú, egyenként majdnem 100 nm-es lakrészből áll, amelyek a következőképpen vannak kialakítva: Földszint: 2 hálószoba Tágas nappali Napsütötte konyha étkezővel Déli tájolású terasz A nappaliban egy kandalló található, ami kellemes hangulatot teremt a család és vendégek számára. Az emeleti lakrészhez külön bejárat vezet az udvarról, és itt a következő helyiségek találhatók: Emelet: 3 szoba Nappali Terasz egyik szobából nyílik Az épület két szintje között belső lépcsősor is található, amely azonban lezárható, így elkülöníthetők a lakrészek, amennyiben szükséges. A ház fűtéséről puffertartállyal ellátott vegyestüzelésű kazán gondoskodik, de van lehetőség gázkazán használatára is. Az épület vastag falai miatt kívülről nem kapott szigetelést, mivel ez nem indokolt. Az udvar végében található egy hatalmas melléképület, mely többek között két garázst, nyári konyhát és több tárolóhelyiséget foglal magában. Az épületek alatt két külön pince is helyet kapott, összesen körülbelül 50 nm-es további tárolóhelyiségeket kínálva. Az ingatlan hátuljában egy nagy zöld terület terül el, ahol számos gyümölcsfa, kiskert és fedett kerti kiülő található. Ez a terület lehetőséget nyújt kertészkedésre és családi vagy baráti összejövetelek szervezésére. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkező lakrésszel, tágas udvarral és melléképületekkel ideális lehetőséget kínál többgenerációs nagy családoknak vagy akár a felső szint kiadására is. Az ingatlan határ mellett helyezkedik el, így könnyen található bérlő vagy vendégház céljára is tervezhető. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, hanem egyeztessen velem időpontot a helyszíni megtekintéshez. Hívjon bizalommal, és nézzük meg együtt ezt a sokoldalú ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY