Eladó ház Szentendre 288 nm
Eladó ház Szentendre 288 nm
Eladó ház Szentendre 288 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048144
Referenciaszám: HZ081780-4612410
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 7+1 fél szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
656 250 Ft/m²
288 m²
Alapterület
585 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendrén, átmenő forgalomtól mentes utcában gyönyörű, örök panorámás kilátással eladó egy 585 m2-es teleken álló, kitűnő állapotú, két generáció együttélésére is alkalmas, 288 m2-es lakótérrel rendelkező családi ház. A ház megközelíthetősége jó, nem meredek hegyen van, ennek ellenére a panoráma csodaszép. Az ingatlan körbejárható, a telek 2 oldalról is megközelíthető, s Dél-DNY-i tájolása révén körbejárja a nap. A szomszédban kisgyermekes, fiatal családok élnek, illetve egy bájos idős házaspár. A ház és a lakótér is egyedi, modern, fiatalos és választékos kialakítású, folyamatosan karbantartott. Jól elkülönülve és funkcionálisan helyezkednek el a lakóterektől a kiszolgáló helyiségek. Helyiségek: -Bejárószint: előszoba, mosókonyha, gardrób Fő lakószint (földszint): konyha-étkező, hatalmas nappali tér, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba, wc, előtér, 3 erkély, 1 franciaerkély Egyik oldali emeleti rész : 2 szoba, fürdő, wc, előtér Másik oldali emeleti rész: 3 szoba, fürdő, wc, előtér. Jelenleg kondateremként funkcionál. Az ingatlanban 3 modern klímaberendezés található. A kert átgondolt elrendezésű, gyönyörű növényekkel teli, rendezett, a ház kívül és belül is felújított, fa nyílászárókkal rendelkezik, szigetelt, s igény szerint tisztasági festés után azonnal beköltözhető. A kertben helyett kapott egy 20 m2-es fedett kerti terasz is, amely lehetőséget nyújt a kinti pihenésre. Rögtön az utcáról a kényelmesen használható kapun keresztül lehet bejutni a telekre, itt a felszíni parkolóban akár 3 autó is kényelmesen elfér. Kerti helyiségek: Kerti fedett terasz, Fáskamra, Szuterén fürdővel és wc-vel, mely jelenleg raktárként van használatban. A Bükkös-patak, buszmegálló, sportpálya, játszótér, óvoda, iskola, kis bolt pár perc séta távolságra, Szentendre gyönyörű belvárosa és a HÉV 10 perc alatt elérhető. Az ingatlan korábban 2 családi ház volt melyet a tulajdonosok egybenyitottak, de egyszerűen visszaállítható ha két generáció szeretné használni, vagy egyik felét kiadnák, s a másikban élnének. Az ingatlan per-teher és igénymentes. Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
jó közlekedésű
csendes
panoráma
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY