Eladó ház Szentendre 180 nm
Eladó ház Szentendre 180 nm
Eladó ház Szentendre 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8045158
Referenciaszám: HZ039153-4611326
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 6 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
1 166 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1101 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 474 Ft
Második évtől
831 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pismány oldalában igazi otthon, akár két generáció számára is. Pismány oldalában, a Táltos utcában eladóvá vált egy 2000-ben épült, 180 nm lakóterű + 90 nm kiszolgáló helyiségekkel (szauna, tároló, hobby szoba)rendelkező családi ház. Kialakítása jól átgondolt, élhető teret biztosít az ott lakók számára.Az 1101 nm-es különlegesen parkosított telken fekvő ház adottságait tekintve alkalmas pihenésre, több gyermekes családi életre,alkotó munkára, de nagy társasági életre is.Az előszobából jobbra egy külön lakrészt találunk, egy kis konyhából, fürdőszobából, és szobából áll. Balra pedig egy külön vendég toalettet, a tágas nappalit, konyhát, kamrát találjuk. A nappaliból egy hatalmas teraszra jutunk, mely maximálisan intim, fák ölelik körbe. Az emeleti elosztás is nagyon praktikus, szülői lakosztály jobbra, saját fürdőszoba, gardróbszoba. Balra pedig kialakítottak még két hálószobát egy hozzájuk tartozó fürdőszobával.Az alsó szinten praktikus tároló található, háztartási helyiség, egy ablakos hobby szoba, valamint szauna zuhanyzóval. Az otthon melegéről gázkazán és egy hangulatos cserépkályha gondoskodik.Napelemeknek köszönhetően alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. Kiválóan alkalmas nagy családosok, összeköltözök számára is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gelu Ibolya Gyöngyi Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 211 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gelu Ibolya Gyöngyi Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 211 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY