Eladó ház Szentbékkálla 250 nm
Eladó ház Szentbékkálla 250 nm
Eladó ház Szentbékkálla 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882996
Referenciaszám: U0045532
Frissítve: 17 napja

Szentbékkálla eladó családi ház 5 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
996 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
1534 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 722 661 Ft
Második évtől
986 221 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DR. SZŰCS ENDRE ÉS TANÍTVÁNYA TERVEI ALAPJÁN, AKIK 1980-BAN KEZDETÉK HAGYOMÁNYŐRZŐ MÓDON, A KÖRNYEZETRE JELLEMZŐ NÉPI ÉPÍTÉSZETI HAGYOMÁNYOK MEGOLDÁSAIT HÍVVA SEGÍTSÉGÜL, CSALÁDI HÁZAK TERVEZÉSÉT, FELÚJÍTÁSÁT, FŐLEG A BALATON-FELVIDÉKEN. ENNEK EGYIK GYÖNGYSZEME EZ A SZENTBÉKKÁLLÁN MEGÉPÍTETT CSALÁDI HÁZ. A KÖRNYEZET EGYSÉGÉT ÉS HARMÓNIÁJÁT A TERVEZŐ ÉS KIVITELEZŐ ELKÖTELEZETTSÉGE HATÁROZTA MEG AKI ENNEK AZ ÉPÜLETNEK A MEGÁLMODÓJA ÉS EGYBEN A TULAJDONOSA. ELKÖTELEZETTSÉGÜKET 2000-BEN VESZPRÉM MEGYE ÉV HÁZA KITÜNTETÉSSEL HONORÁLTÁK EGY SZOMSZÉDOS SZENTBÉKKÁLLAI HÁZ KAPCSÁN. A nettó 250 nm-es épület 4 hálószobával, két fürdőszobával, tágas nappali és étkezővel, kényelmes lakóteret biztosít lakóinak. Az épület kiváló anyagokból magas műszaki színvonalon mestermunkával készült. A falak 44-es okostéglából, a tető 35 cm vastag nádazással, alatta szigetelő réteggel, a nyílászárok három rétegű üvegezéssel a temperáltság hatékonyságát biztosítják. Az alsó szinten padlófűtés a felső szinten radiátorokon keresztül Vaillant gázkazán ontja a meleget. A hátsó és az oldalt kialakított nagyméretű fedett teraszok a jó idő beálltával a lakóteret növelik. Kertje tágas (1534 nm) és szeparált, kő kerítésének köszönhetően intim hangulatot áraszt. Az épület teljes közműhálózattal rendelkezik, per,-teher.- és igénymentes. A teljes berendezés igény esetén megegyezés kérdése. A TELEK MÉRETE, ADOTTSÁGA, IGÉNY SZERINT, A TOVÁBBI BŐVÍTÉST LEHETŐVÉ TESZI. Az épület központi elhelyezkedése ellenére, az átmenőforgalomtól mentes utcája révén csendes, nyugodt környezetet biztosít lakóinak. A település vonzáskörzetében található kiránduló és kerékpár utak az élményekben gazdag szabadidős programok, testi és lelki megújulást biztosítanak valamennyi korosztály számára az év minden szakában. KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kajdel Zsuzsa Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kajdel Zsuzsa Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY