Eladó ház Székesfehérvár 140 nm
Eladó ház Székesfehérvár 140 nm
Eladó ház Székesfehérvár 140 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7890160
Frissítve: 6 hónapja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
535 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
700 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár, Szárazréten megvételre kínálunk két lakássá alakított, rendezett belső udvarral, 140 m2-es, két szintes családi házat. Az épület jelenleg két külön lakásként funkcionál, de kevés ráfordítással összenyitható. A ház falazata 38-as kisméretű tégla, mely 2012-ben 10 cm-es szigetelést és műanyag, hőszigetelt nyílászárókat kapott. Villamosvezetékek, tető héjazatának cseréje, valamint annak szigetelése, a fűtési rendszer korszerűsítése is megtörtént. Nagyon jó beosztású, energiatakarékos épület. A telek mérete 700 m2. A fűtés kondenzációs gázkazánnal biztosított, mindkét lakásra zónásítva. Meleg nyári napokon beépített klíma segíti a hűtést. A ház az alábbi helyiségeket foglalja magában: 1.Lakás (75 m2): előtér + háztartási helyiség + konyha + spájz + fürdőszoba + külön wc + két szoba 2.Lakás (63 m2): előszoba + konyha + fürdőszoba, wc + három szoba + erkély A belső falak festettek (kivétel az 1. lakás szobái, ahol tapéta van). A szobák parketta borításúak, a többi helyiségben járólap található. Utcai kapu elektromosan nyitható. Udvarban egyállásos, fűthető garázs, kamra és nyári konyha, kerti grill, valamint medence felállítására alkalmas térkövezett rész kapott helyet. Füvesített rész, díszkert, gyümölcsfák (szilva, barack, meggy, cseresznye) biztosítják a nyugodt pihenést. 50-100 méteres körzetben buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda található. Valamint általános iskola, Lidl is csak 5-10 perc sétára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
étkező
kamra
erkély
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
telefon
hőszigetelt
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 303 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 303 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY