Eladó ház Székesfehérvár 310 nm
Eladó ház Székesfehérvár 310 nm
Eladó ház Székesfehérvár 310 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7712202
Referenciaszám: HZ093986
Frissítve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 7 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
273 871 Ft/m²
310 m²
Alapterület
1367 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy tökéletes otthon várja Önt Székesfehérváron, Maroshegyen KIHAGYHATATLAN ÁRON!!! Ez az osztrák mintára épült, tetőtér beépítéses, szuterénes 310 nm-es családi ház tágas és fényes terekkel, ideális választás lehet nagycsaládosoknak, több generációnak, vagy akár még befektetésnek is. A ház két lakóegységre bontható a gázfogyasztás kedvező elszámolása érdekében.Az ingatlan 3 éve felújításon esett át, melynek során a régi osztrák típusú faablakok 80%-át műanyag nyílászárókra cserélték. Ezen felül a fűtéscsövek, villanyvezetékek, radiátorok cseréje, ereszcsatorna cseréje és a külső 10cm-es szigetelés felrakása is megtörtént.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel található a Praktiker, InterSpar, óvoda, iskola és bölcsőde is. A fűtést egy gázcirkó és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, így az új tulajdonosnak több lehetősége is lesz a fűtésre.Az ingatlan összesen 5 szobából, nappaliból, 2 fürdőszobából és 2 különálló WC-ből, valamint egy tágas étkezővel egybevont konyhából áll.A földszinti hálószobákból egy a kertre néző 31 nm-es terasz is megközelíthető, amely kiváló lehetőséget kínál, családi, baráti összejövetelek helyszínéül, vagy akár pihenés céljára is.Állapota kifogástalan, azonnal költözhető.Rendelkezik egy különálló dupla garázzsal, amelyben egy szerelőakna is található, így akár saját autójának javítását is elvégezheti.Ha csendre, nyugalomra, valamint mégis városi közelségére vágyik, akkor ezt az ingatlant Önnek ajánljuk!Amennyiben felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal és nézzük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
31 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Marianna Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Marianna Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY