Eladó ház Szeged 150 nm
Eladó ház Szeged 150 nm
Eladó ház Szeged 150 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8081192
Frissítve: 21 napja

Szeged eladó családi ház 4+2 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
599 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csongrád Csanád megyében Szeged Szőreg kiváló helyén eladóvá vált egy 1982-ben megépített kiváló ház. Neves kőműves mester építette Nagy méretű vörös tégla,mély alapozás tégla-beton alap. A ház pár éve 5 cm külső szigetelést kapott,nemes vakolattal. Fűtési módok: -gáz cirkó kazán központi fűtési rendszerrel -földszinten hűtő-fűtő klíma -szintén a földszinten egy kiváló kandalló fa tüzeléssel -külön kazán házban vegyes tüzelési lehetőség Villany: ipari áram is van A ház komoly tervek alapján minden anyagot beletéve ,komoly kivitelezővel épült fel. A tető cserepezése pár éve teljesen le lett cserélve,alá fóliázása is megtörtént. Garázs: egy a házban utcai rá hajtással -ez akár üzlet is lehet. a másik belső udvari,nagy méretben- Nyílászárók: dupla fa szárnyakkal és redőnyökkel felszerelve,Jó állapotúak,jelenleg az 1990 előtt épült házakra van lehetőség ablak cserékre 6 millió forintra pályázni 1 millió önerővel. A családi ház "kivett lakóház udvar" melléképület és "iroda" megnevezés is van a melléképület egy helyiségének.Ami előny lehet/otthoni munka végzés,ktg elszámolás/ Kiknek ajánlom: Bármely korosztály,család számára nagyon ideális otthon lehet nagy családosoknak,össze költözőknek,nagy családot tervezőknek. Érdeklődése esetén hívjon bizalommal,rugalmas megtekintése biztosított, Az ingatlan tulajdoni viszonya rendezett,tehermentes. Hitel ügyintézésre tudunk várni Banki jogi segitség nyújtásban tudok segiteni A családi ház tulajdonosa beszámít belvárosi frekventált helyen lévő 1-2 emeleti társasházi lakást 60-80 nm-ig Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
10 m²
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
E
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
terasz
melléképület
internet
hőszigetelt
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MÉSZÁROS ÉVA EV MÉSZÁROS ÉVA EV Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MÉSZÁROS ÉVA EV MÉSZÁROS ÉVA EV Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY